Jadi tuk4ng bel1 ais, Nabila Razali dipvji ambil alih tug4s hakiki anak lelaki

Kebiasaannya, kaum lelaki adalah ins4n terpilih untuk keluar pergi membel1 ais batu setiap kali menyambut Aidilfitri bersama ins4n ters4yang, baik ahli keluarga mahupun sah4bat h4ndai.

Bagaimanapun, tvgas tersebut tetap juga dilakukan oleh k4um w4nita dalam waktu tertentu seperti yang dik0ngsikan oleh penyanyi dan pelakon ters0hor, Nabila Razali menerusi hantaran di medi4 s0sial.

Nabila Razali tvkang beli ais?

Menerusi hantaran dimuat naik di laman TikT0k, pemilik nama Nur Nabila Mohd Razali dilihat sedang memasuki ke sebuah kedai Sangam yang terletak di Tampin yang terletak di antara sempadan Negeri Sembilan dan Melaka bersama seorang kanak-kanak lelaki.

Namun, apa yang men4rik perh4tian ramai adalah aktres berusia 31 tahun itu keluar dengan sebungkus plastik dipenuhi ketvlan ais batu sebelum diletakkan pada bahagian belakang kereta.

“Syawal ke-2,”tulis ringkas pelatun lagu Pematah Hati di ruangan kapsyen.

@nabila.razalii 2nd Syawal ???????? #IceIceBaby ♬ Hari Raya – IamNeeta & Najwa Latif & Mimie Haris & Deanna Hussin

Untvngnya bakal suami

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata warg4net memvji t1ndakan Nabila yang bergiat aktif dalam indvstri h1buran sejak tahun 2013 kerana mengambil alih tug4s k4um lelaki.

Mereka juga mengatakan sik4p ‘senang’ Nabila Razali itu sangat mendatangkan kevntungan kepada bakal suaminya kelak apabila dia menam4tkan zaman bujang nanti.

Dah pakai cantik, kena bel1 ais b4tu pulak

Sumber: TikTok @nabila.razalii

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami  juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

“Kenapa Saya ‘Post’, Sebab Tak Nak Fitn4h Di Kemudian Hari” – Zulin Aziz

Baru-baru ini, perk0ngsian pelakon Zulin Aziz mengejvtkan ramai apabila memuat naik p0sting seolah memberi bayangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *