“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana berkenaan k0nflik rumah tangga yang sedang mel4nda perkahwinan mereka berdua.

Dalam beberapa hantaran nota itu, Syamsul menjelaskan bahawa Sarah telah mendapat surat tudvhan nusyuz itu sudah lama ketika mereka berdua dalam proses JKP lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syamsul Yusof (@syamsulyusoffilm)

Pengarah filem Mun4fik itu juga mend4kwa dia mempunyai bvkti Sarah melakvkan hubvngan svlit dengan suami orang sejak dari awal perkahwinan mereka.

..kerana kamu ris4ukan nusyuz tu Sarah saya tahu, kerana didalamnya ada bvkti kamu buat hubvngan dengan suami orang sejak dari awal perkahwinan.

Jadi habislah imej ‘isteri ter4niaya’ yang awak potreykan kepada umum selama ni, itu yang kamu ris4ukan.

Malah, Syamsul memberitahu bahawa Sarah ada memberi pes4nan buatnya agar tidak mengheb4hkan mengenai nusyuz bersama suami orang itu kepada umum.

Dia dalam pada itu turut meminta agar Sarah menerima takdir bahawa dia sudah bernikah kali kedua selain tidak mengvgut suami sendiri di med1a s0sial dan berpvra-pvra seperti diri seorang isteri solehah yang ter4niaya.

Saya tulis ni semua bukan mahu net1zen sok0ng saya, tak perlu. Cukup Allah untuk saya.

Tetapi fik1rlah adakah ini caranya kamu sebagai isteri menyeles4ikan mas4lah dengan berpvra-pvra di depan med1a/net1zen untuk mer4ih s1mpati masyarakat?

Sumber : instagram

About admin

Check Also

“Kenapa Saya ‘Post’, Sebab Tak Nak Fitn4h Di Kemudian Hari” – Zulin Aziz

Baru-baru ini, perk0ngsian pelakon Zulin Aziz mengejvtkan ramai apabila memuat naik p0sting seolah memberi bayangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *