Syamsul D4kwa Puteri Sarah Ada Hubvngan Dengan Suami Orang Sejak Awal Perkahwinan

Nampaknya per4ng antara pengarah sens4si, Syamsul Yusof dan Puteri Sarah masih tiada berpenghujung meskipun sudah di akhir Ramadan.

Terbaru, menerusi satu perk0ngsian di Instagram, Syamsul meminta isteri pertamanya itu menerima takdir dia sudah berkahwin lagi satu dan tidak berdend4m kerana ia akan memak4n dir1.

Syamsul berkata lagi, Sarah sudah lama dapat surat tuntvtan nusyuz itu serta melu4hkan rasa hairan mengapa isterinya seolah baru dapat tahu mengenai kandungan perm0honan tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syamsul Yusof (@syamsulyusoffilm)

“Allah, Sara dah dapat / baca surat nusyuz itu dah lama, masa pr0ses JKP (Jawatan Kuasa Pend4mai) dulu lagi. Jadi, kenapa tiba-tiba ‘act’ (berlakon) ketawa sekarang?.

“Satu lagi, kalau kelakar kenapa bersungguh sangat nak saya t4rik nusyuz hari tu ya masa kita berjumpa? Banyak kali saya ajak berjumpa sebelum ini berb1ncang dengan baik, tapi dia yang tak mahu. Hanya selepas saya fail nusyuz, barulah dia akhirnya mahu berjumpa suami. Kenapa?” katanya.

Syamsul turut mend4kwa Puteri Sarah bimb4ng dengan perm0honan nusyuz tersebut kerana ada bukti Puteri Sarah menjalin hubvngan dengan suami orang sejak awal perkahwinan mereka.

“Jadi, habislah imej ‘isteri ter4niaya’ yang kamu tunjukkan pada umum selama ini. Itu yang kamu risaukan.

“Tidak cukup dengan itu, sekarang pun kamu dah mengaku ada hubvngan dengan lelaki lain, sedangkan kamu masih bersuami. Kamu sendiri yang beritahu saya hari itu masa kita berjumpa. Siap cakap, ‘jangan bagitau (bertahu) orang okey,” tulisnya.

Sementara itu, Syamsul berkata ketika perjumpaan mereka baru-baru ni, Puteri Sarah meminta bay4ran purata RM10,000 sebulan dan aset wang ringgit RM400,000 dan dia bersetuju.

“Kamu sendiri yang letak dan suamimu setuju semuanya!. Siap kata, ‘jangan bagitahu orang yang saya minta ini sebab saya tahu ia jumlah yang tinggi. 

“Suami kamu setuju saja dengan permint4an itu walaupun di med1a s0sial kamu can4ng, ‘aku tak harap harta suami’. Jadi, sebab itulah semua orang nampak kami gembira di m4hkamah hari tu semua orang nampak sebab dua-dua dah setuju. Kami sama-sama ‘happy’,” katanya.

Bagaimanapun, Syamsul berkata Puteri Sarah tiba-tiba menvkar perj4njian itu menambah permint4an dengan aset jutaan ringgit, namun dia pula ditudvh menvkar perj4njian asal dan meminta disk4un untuk nafkah anak-anak.

Dalam pada itu, Syamsul turut berkata mereka berdua ada kesil4pan masing-masing serta meminta isterinya itu berpis4h secara baik demi anak-anak mereka.

Sumber ; instagram

About admin

Check Also

“Kenapa Saya ‘Post’, Sebab Tak Nak Fitn4h Di Kemudian Hari” – Zulin Aziz

Baru-baru ini, perk0ngsian pelakon Zulin Aziz mengejvtkan ramai apabila memuat naik p0sting seolah memberi bayangan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *