“Tak Perlu Berlebih4n” – K0ngsi Cara Moh0n M4af Dengan Betul, Diana Danielle S1ndir Farid Kamil?

Pelakon, Diana Danielle telah memuat naik beberapa hantaran memaparkan pet1kan kata-kata di Instagram Story miliknya, baru-baru ini.

Menerusi hantaran tersebut, Diana atau nama sebenarnya Diana Danielle Danny Beeson berk0ngsi sembilan cara untuk mem0hon m4af dengan betul.

Malah, petikan tersebut turut menjelaskan mengenai perm0honan m4af sebenar yang men4ndakan seseorang itu tidak akan mengul4ngi kesil4pan sama.

Bagaimanapun, hantaran tersebut seolah-olah meny1ndir suaminya, Farid Kamil yang sebelum ini cuba untuk menaw4rkan beberapa pend4maian kepada pih4k isteri.

Difahamkan, taw4ran yang mencec4h lebih RM300,000 itu dibuat oleh Farid bagi melembvtkan h4ti Diana untuk berd4mai dan menyel4matkan rumah tangga.

Bukan itu sahaja, pelakon Lagenda Budak Setan itu turut membel1 6 bentuk cincin baharu bagi mengg4ntikan cincin perkahwinan mereka yang hil4ng dan sebagai us4ha untuk meng4mbil h4ti isterinya kembali.

Terdahulu, Diana menol4k taw4ran perd4maian yang dikemukakan oleh Farid dan mengatakan dia tidak mahu apa-apa daripada suaminya, sebaliknya hanya mahu dilep4skan dengan baik.

Sumber : instagram

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *