“Kenapa Saya ‘Post’, Sebab Tak Nak Fitn4h Di Kemudian Hari” – Zulin Aziz

Baru-baru ini, perk0ngsian pelakon Zulin Aziz mengejvtkan ramai apabila memuat naik p0sting seolah memberi bayangan dia dan suaminya, Farhan Norzaini sudah berpis4h.

Sementara itu, menerusi v1deo di TikTok, Zulin menjelaskan perk0ngsian itu dibuat kerana mahu mengel4kkan fitn4h apatah lagi Aidilfitri bakal menjelma dan pasti ramai akan bertanyakan mengenai suaminya.

“Kenapa saya ‘post’, sebab tak nak fitn4h di kemudian hari. Nak sambut Syawal dah ni, nanti tak ada gambar dengan ‘husband’ (suami), semua orang tanya mana ‘husband’, mana ‘husband’. Nanti jadi macam-macam benda, saya nak kena ‘explain’ (jelaskan).

“Saya ‘post’ hanya nak beritahu saja (berpis4h), tapi apa sebabnya tak perlulah dik0ngsikan. Saya beritahu itu pun, bukan nak can4ng-can4ng hal rumah tangga saya macam ini, namun itulah keada4nnya.

“Kita ‘pvblic figvre’ kan. Nanti ada saja orang nak tanya, jadi saya ‘expl4in’ awal-awal supaya tak ada soalan pelik-pelik di kemudian hari,” katanya .

Dalam pada itu, Zulin meng4kui perk0ngsiannya itu sememangnya mengejvtkan apatah lagi selama ini dia tidak pernah berk0ngsikan hal rumah tangga di med1a s0sial. Zulin turut meneg4skan perk0ngsiannya itu bukan pr4nk mahukan mark3ting seperti did4kwa segelintir net1zen.

“Kami memang tak ada mas4lah apa-apa, mungkin tiba-tiba saja berg4duh. Apapun, uji4n kita dalam rumah tangga ini berbeza-beza. Situasi saya, tak boleh nak samakan dengan orang lain.

“Malah, setiap apa yang saya k0ngsikan di medi4 s0sial itu terjadi dalam hidup saya. Ia benda yang betul. Saya tidak melakukannya untuk ‘pr4nk’ atau str4tegi pemas4ran,” katanya.

Untuk rek0d, Zulin dan Farhan mendirikan rumah tangga 20 Februari tahun lalu di Majid Negara, Kuala Lumpur.

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *