Rohana Jalil Sudah sed4r Tapi Masih Kritik4l Dalam ICU

Penyanyi Rohana Jalil dilap0r sudah sed4rkan diri dan mula memberikan tind4k balas p0sitif selepas dimasukkan ke Unit Raw4tan Rapi (ICU), H0spital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

Memetik mStar Online, perkara itu dimaklumkan oleh sahabat baiknya Jaafar Onn sebentar tadi. Bagaimanapun Rohana masih di bawah pem4ntauan pak4r dan menggunakan al4t b4ntuan pern4fasan.

“Alhamdulillah saya baru dimaklumkan oleh anak Rohana iaitu Kilafairy bahawa ibunya kini sudah sed4r dan boleh ber1nteraksi.

“Namun Rohana masih menggunakan al4t b4ntuan pern4fasan dan kead4annya masih dalam status krit1kal lagi,” katanya.

Sementara itu, Jaafar berkata Rohana tidak boleh menerima law4tan daripada rakan-rakan dan hanya menunggu perk3mbangan daripada anak-anak penyanyi itu sahaja.

Dalam pada itu, Jaafar berk0ngsikan kali terakhir dia bertemu Rohana ketika bersama-sama menjayakan persembahan pada Ahad lalu.

Ketika itu dia melihat keada4n kesih4tan penyanyi tiu tidak begitu baik dan Rohana sendiri memaklumkan dia tidak sih4t namun tetap mengh4biskan empat buah lagu.

“Masa kami bertemu Ahad lepas, saya rasa k0ndisi dia sudah ditah4p tidak baik. Tapi dia tetap menyanyi untuk mengh4biskan empat buat lagu.

“Sebelum tu dia memang ada cakap dia tak sih4t. Pervtnya s4kit. Masa sedang menyanyi dia tidak boleh berdiri secara tiba-tiba,” katanya.

Sumber : mstar online

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *