Shuk Sahar Dan Rossa Sera Sah Bercer4i Tal4k S4tu

Pelawak Shuk Sahar akhirnya menges4hkan sudah pun bercer4i tal4k satv dengan isterinya Rossa Sera selepas lebih setahun status rumah tangganya menjadi t4nda t4nya.

Memetik mStar Online, Shuk telah melaf4zkan cer4i tal4k satu di M4hkamah Rend4h Sy4riah Kuala Lumpur pada 22 Mac lalu.

Menurut Shuk, kepvtusan itu dibuat atas persetvjuan bersama dan berb1ncang secara baik selepas sahaja mereka pulang mengerjakan ibadah umrah pada awal tahun ini.

“Betul kami telah s4h bercer4i pada 22 Mac lalu dengan tal4k satu. Selepas pulang umrah bersama, kami duduk berb1ncang, bercakap secara el0k dan membuat keputvsan untuk bercer4i. Kami berpis4h dengan baik,” katanya.

Dalam pada itu, Shuk berkata dia dan bekas isterinya tetap menjalin hubvngan baik demi kedua-dua anak mereka.

Tambah Shuk lagi, perpis4han yang berlaku akan dijadikan peng4jaran buatnya untuk menjadi lelaki yang lebih baik di masa akan datang.

“Sekarang ini saya hanya fokvs kepada anak-anak sahaja. Mereka (anak-anak) tinggal di Sabah bersama ibu Sera sebab anak yang sulung sudah mula sekolah darjah satu.

“Apa yang berl4ku ini menjadi tel4dan buat saya memperb4iki diri. Selama ini kita cuba cari halvan masing-masing untuk perbetvlkan diri sendiri. Semoga saya akan menjadi orang yang lebih baik di masa akan datang,” katanya.

Shuk dan Sera mendirikan rumah tangga pada 2015. Pasangan itu dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Nur Wurratu Ain, 6, dan Nur Assyifatu Aimi, 3.

Sumber : Mstar online

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *