“Perempuan Ni M4ki Mak Aku Sebab Bu4ng Gambar Jesvs” – Adik Afiq Muiz

Sejak semalam hang4t diperkatakan mengenai kemelvt rumah tangga pelakon Afiq Muiz dan isterinya, Pachara Apin apabila kedua-duanya dilihat saling mengelu4rkan kenyataan antara satu sama lain.

Terbaru, adik kepada Afiq Muiz iaitu Siraj Azman pula tampil membuka mulut membel4 abangnya. Menerusi satu entri, Afiq turut berk0ngsikan skrin perbvalan did4kwa antara isterinya dengan indiv1du lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mad tiger (@muhamadafiqmuiz)

Diruangan k0men perk0ngsian itu, adik Afiq menempel4k kenyataan Pachara yang mend4kwa terp4ksa men4nggung Afiq yang tidak bekerja.

D4kwa adik perempuan Afiq itu lagi, Pachara meningg4lkan abangnya ketika Perint4h Kawal4n Perger4kan (PKP) kerana tiada pekerj4an sedangkan Afiq sudah berhabis puluhan ribu ringgit untuk isterinya itu.

Bukan itu saja, adik Afiq mend4kwa kakak iparnya itu pernah mem4ki ibu mereka kerana membvang gambar Jesvs yang nak diletakkan di dalam rumah abangnya.

Semalam, Pachara  mended4hkan sepanjang berkahwin dia yang terp4ksa keluarga bekerja untuk men4mpung kehidupan mereka suami isteri.

Menerusi satu perk0ngsian di Insta Story, Pachara mend4kwa sementara dia keluar bekerja Afia hanya mengh4biskan masa di rumah dengan bermain game.

Menurut Pachara lagi, dia menyes4l menar1k semula lap0ran p0lis terhadap Afiq berhubvng k3s dia dipukvl kerana percaya pelakon itu akan berub4h.

Sumber : Xtra

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *