Sophia AlBarakbah Akvi Em0si Kac4u Bilau Digel4r Penyond0l

Pelakon sens4si, Sophia AlBarakbah hanya mampu mendi4mkan diri selepas digel4r penyond0l apabila ditvduh mengg4nggu rumah tangga Bella Astillah dan Aliff Aziz.

Memetik BH Online, Sophia berkata dia mengakui em0si terg4nggu apatah lagi ketika itu masih dalam penggambaran, namun dia tidak boleh menutvp mulvt orang.

“Sejujurnya, memang s4kit dan em0si jadi kac4u bil4u, lebih lagi, saya masih dalam pr0ses penggambaran. Tetapi, bila em0si terg4nggu, saya mendapat sok0ngan keluarga dan pasukan pr0duksi.

“Saya baru sahaja selesai penggambaran drama, baru-baru ini. Bila ada sokongan baik, saya tidak tertek4n sangat walaupun perasaan memang s4kit.

“Dan pada masa sama, kes4kitan boleh digunakan ketika saya berlak0n,” katanya.

Ditanya mengenai Aliff Aziz yang tidak mahu bekerjasama dengannya lagi, Sophia berkata dia mengh0rmati keputusan pelakon itu.

“Saya tak boleh cakap apa-apa sebab Aliff berhak dengan keputvsannya.

“Tetapi, kami sangat pr0fesional biarpun orang cakap ding1n atau fikir apa sahaja. Saya dan Aliff bersik4p mat4ng di lok4si sebab ini adalah kerja dan kami diberikan tanggungjawab untuk kerja,” katanya.

Dalam pada itu, Sophia berkata dia tidak ser1k untuk berg4ndingan lagi dengan her0 berstatus suami orang.

“Bagi saya, ia bukan berg4ntung pada st4tus, tetapi sik4p ind1vidu itu sendiri. Takkan hanya sebab suami orang saya nak menol4k bergandingan bersama,” katanya.

Sumber : bh online

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *