Isteri Lar4ng, Aaron Aziz Tak Akan Jumpa Syamsul Yusof

Pelakon Datuk Aaron Aziz berkata dia tidak akan bersemuka dengan pengarah sens4si, Syamsul Yusof selepas dilar4ng isterinya, Diyana Halik.

Menerusi Insta Story, Aaron berkongsikan perbualan dengan isterinya yang turut tertek4n dengan k0ntroversi yang meland4 suaminya.

Dalam mesej berkenaan, Diyana turut meminta agar Aaron memikirkan tentang kesihat4n ment4l keluarga mereka yang terg4nggu disebabkan kemelvt tersebut.

“Saya tak nak awak jumpa Syamsul tak kira apa pun. Kalau ditanya, cakap sahaja saya lar4ng. Saya tak nak lagi sebarang kenyataan berhubvng perkara terbabit. Saya sangat-sangat ris4u.

“Saya nak awak janji barulah saya akan berasa okey. Untuk saya dan untuk kesihat4n ment4l,” tulis isteri Aaron.

Aaron berkata dia akan mengikut seperti yang dipinta isterinya serta mengatakan bahawa rezeki bukannya terletak di tangan manusia.

“Saya tak nak komen apa lagi. Bila anak bongsu saya naik bilik n4ngis dan bila isteri saya n4ngis, itu dah m4ksimum dah.

“Orang yang selalu bagi nasihat adalah isteri saya. Kalau isteri saya ‘no’, itu masih boleh binc4ng. Kalau isteri cakap ‘forb1d’ (lar4ng), itu dah ‘level’ lain.

“Saya kerja ker4s demi keluarga dan kesihat4n ment4l mereka lebih penting. Rezeki bukan di tangan manusia. Saya tumpang rezeki anak-anak dan isteri. Jadi, mereka adalah keutamaan saya,” tulisnya.

Sumber : Xtra

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *