Eizlan Yusof Minta Hentikan B0dy Sh4ming, Tua & Gemvk Layak Lakon Filem Aksi

Pelakon Datuk Seri Eizlan Yusof meluahkan pendapatnya bahawa apabila perubahan fizikal seseorang selebriti yang dikatakan sudah ‘gemvk’ dan tua seolah tidak layak melakonkan filem aksi.

Menerusi satu perkongsian di TikTok, Eizlan berkata usia tua dan gemvk tidak menghalang seseorang pelakon itu melakonkan filem aksi asalkan mengikut kemampuan semasa pelakon berkenaan.

@eizlanyusof dah tua… yes… dah gemuk… yes tapi boleh ajer berlakon #filem #aksi ikut momentum semasa… dlm hidup kita ni, jgn terlalu mendongak ke langit kerana bimbang akan tersungkur rebah ke bumi.. sekadar pandangan dari org tua yg kerdil ini.. #stop #bodyshaming and #respect each other ???? #Filem #Malaysia #KerambitTheMovie #fypシ゚viral #ComingSoon #foryourpage #fyp #foryoupage #fypage ♬ GANGSTERS – Emmett Zetto & Talentless

“Dah tua, yes.. dah gemvk, yes.. tapi boleh saja berlakon filem aksi ikut momentum semasa,” tulisnya.

Eizlan turut menitipkan pesanan supaya jangan terlalu berbangga diri kerana bimb4ng akan tersvngkur suatu hati nanti serta saling mengh0rmati satu sama lain.

“Dalam hidup kita ini, jangan terlalu mend0ngak ke  langit kerana bimbang akan tersvngkur rebah ke bumi. Sekadar pandangan daripada orang tua yang kerdil ini. Hentikan b0dy sh4ming dan hormat antara satu sama lain,” tulisnya.

Sementara itu, dalam perkongsian tersebut Eizlan turut memaklumkan filem Kerambit bakal menemui penonton tidak lama lagi.

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *