“Makin Banyak Cakap, Takvt Tersel4k Kain Sendiri” – Sharnaaz Ahmad Tak Akan Tarik Diri Dari Sebarang Filem Arahan Syamsul Yusof

Pelakon Sharnaaz Ahmad menerusi media sosial Twitter ada diges4 sesetengah individu yang menyuruhnya menarik diri daripada sebarang filem arahan pengarah Syamsul Yusof.

Namun, ujar Sharnaaz, dia tidak bersetuju dengan ges4an tersebut kerana apa isu yang berlaku kepada Syamsul kini adalah bersif4t perib4di.

Dalam kata lain, Sharnaaz memilih untuk bersik4p pr0fesional kerana masih terikat dengan penggambaran filem tersebut dan telah memberikan sepenuh hati bagi menjayakannya.

Jika Malaysia tidak mampu menghargai karya dan pen4t lel4h setiap kru, pelakon, director hanya disebabkan mulut satu dua orang yang ingin mengh4ncurkan usaha dan pengorb4nan kami, itu sangat tidak adil.

Ramai lagi mulut dalam team Original G4ngster yang perlu disuap, anak-anak mereka. Jangan disebabkan amar4h anda, dibunvh periuk nasi orang-orang di belakang tabir ni.

Dia dalam pada itu turut menasihatkan wartawan dan netizen di luar sana agar bijak menilai dan tidak mudah cepat percaya dengan apa yang ‘dihidangkan’ di media sosial kerana belum tentu ia benar dan sebaliknya.

Sumber : Instagram

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *