“Ira Kazar Bagi Idea Ke?” – Kata Puteri Sarah Cur4ng, Netizen D4kwa Syamsul Yusof ‘Pandai’ Reka Cerita

Baru saja tadi dilaporkan pelakon serta pengarah sensasi, Syamsul Yusof memfailkan permohonan nusyuz terhadap isteri, Puteri Sarah kerana did4kwa berlaku cur4ng dengan menghubungi semula bekas kekasih.

Melalui video temubual Oh Bul4n bersama Syamsul, selama ini dia berdiam diri kerana enggan menceritakan hal dalam kain kepada umum dan orang luar tidak tahu hal sebenar yang berlaku antara mereka berdua.

Bahkan, pengarah tersebut mengakui masih menyayangi isteri walau apapun yang terjadi serta berasa terkejut selepas Sarah mendakwa dirinya dipukvl suami.

@ohbulanofficial Replying to @siti nuraliah102 Syamsul Yusof berkata dia terkejut Puteri Sarah Liyana sanggup menfitnah beliau. #ohbulan #sembangentertainment #syamsulyusof #terkejut #puterisarahliyana #memfitnah #dirinya ♬ original sound – OHBULAN!

Syamsul berkata dia sememangnya rasa terkejut Sarah sanggup memfitn4hnya sejauh itu.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen merasakan Syamsul sengaja membuat cerita soal Sarah menghubungi lelaki lain dan tidak mempercayai hal yang did4kwa oleh bapa kepada dua orang cahaya mata itu.

Malah, ada yang berseloroh mengatakan ini adalah idea isteri keduanya, Ira Kazar.

Sumber : Oh bulan

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *