“Saya Tengah Sibuk, Ada Meeting” – Suami Kant0i Cur4ng Depan Mata Isteri

Bukan hanya dalam golongan artis, isu orang ketiga atau penyondol kini tidak dinafikan semakin menjadi salah satu pvnca utama dalam masalah rumah tangga di Malaysia.

Seperti yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok, wanita itu mendedahkan perbuatan curang suaminya pada hari ulang tahun perkahwinan mereka.

Menerusi video tersebut, wanita itu sempat membuat live menunjukkan suaminya yang sedang keluar makan bersama seorang wanita sambil menjawab panggilan telefonnya.

@lurveniaofficial Tiada apa yg hendak dikata lagi, banyak kali bagi peluang masih sama….hari anniversary yg sepatotnya disambut bersama tapi dikhianati ???? jangan tanya kenapa tak serang, tiada penyelesaian jika ikot hati #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #hatiyangkausakiti #curangitupilihanbukanpaksaan ♬ original sound – LURVENIA BEAUTY

Apabila ditanya di mana keberadaannya, suaminya menipu dengan mengatakan sedang sibuk bermesyuarat dan meminta untuk tidak membuat panggilan lagi.

Saya tengah sibuk ada meeting, kenapa? ada apa? kalau saya tak jawab bermakna saya sibuk. Faham? Dah tahu saya tak jawab call, apa benda lagi nak call. Ada urusan apa lagi.

Bukan itu sahaja, lelaki itu turut tidak mengingati hari ulang tahun perkahwinan mereka apabila ditanya isterinya.

Awak tak ingat ke harini hari apa? Tak ingat ke harini berapa haribulan? harini 16 haribulan. Tak ingat ke.

Namun, secara tiba-tiba wanita disebelah suaminya itu merampas telefon bimbit dan meminta isterinya untuk tidak mengganggu lelaki itu lagi.

Hello? bolah tak jangan ganggu dia, dia busy.

Kredit: Tiktok

About admin

Check Also

“Memang Patut Bapak You M4ti” – Isteri Dedah Anak Zainal Abidin Ditanggung Bapanya, Jadi Biawak Hidup Sepanjang Kahwin

Isteri kepada pemain bola sepak Zaiza Zainal Abidin, Suzur Sofia mendedahkan bahawa anak kepada bekas jurulatih bola …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *