Shuhada Tak Men4ngis, Sebaliknya Tenang Dicer4ikan dengan Talak Satu

Dicer4ikan talak satu, isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada bersyukur diatas apa yang berlaku serta kemelut rumah tangga mereka selesai meskipun berakhir dengan perpisahan.

Memetik mStar Online, adik kepada Shuhada yang mahu dikenali sebagai Sofia berkata kakaknya itu terbuka hati menerima keputusan tersebut.

“Shuhada dalam keadaan stabil dan dia terima perpisahan itu dengan hati terbuka. Dia tak sed1h atau men4ngis. Bagi pihaknya, dia menerima takdir Ilahu dan bersyukur terhadap apa yang terjadi sehingga membawa kepada perpisahan.

“Sekarang dia sudah boleh move dan tidak lagi terk0ngkong dengan suami. Dia okay sahaja,” katanya.

Menurut Sofia lagi keputusan untuk berpisah adalah atas persetujuan kedua belah pihak dan ianya keputusan terbaik buat rumah tangga mereka yang tidak boleh diselamatkan lagi.

“Perkara ini (cer4i) melibatkan isu kepercayan dalam hubungan. Apabila sampai satu tahap yang melampaui batas ia mungkin tidak boleh diselamatkan lagi. Mereka sama-sama berbincang sebelum ini dan bercer4i adalah keputusan terbaik.

“Saya sendiri melihat pengorbanan kakak berdepan dengan isu rumah tangga mereka..bagi pihak kakak, saya juga bersyukur isu ini selesai dan semoga kebahagiaan lebih baik untuk Shuhada dan anak-anak,” katanya.

Sumber : Mstar online

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *