Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia yang kelihatan semakin berisi berbanding sebelum memiliki cahaya mata.

Walaupun suaminya, Datuk Fizz Fairuz yang juga seorang aktor tidak kisah dengan perubahan fizikal dialami isterinya, namun bukan buat sesetengah warganet ‘kepoh’.

Netizen minta Almy Nadia jalani pembedahan bariatrik. Terbaharu, menerusi hantaran dikongsikan oleh Almy Nadia sewaktu membuat ‘paid review’ di laman Instagram miliknya, beberapa individu menggesa aktres berusia 36 tahun itu menjalani pembedahan bariatrik.

Individu tersebut berharap agar pemilik nama Ungku Almy Nadia Ungku Aminuddin Shah menjalani pembedahan bariatrik sebelum didatangi banyak penyakit selain tampil lebih muda dan bertenaga.

Boleh,tapi..Komen tersebut mendapat perhatian Almy Nadia dan membalas secara sarkastik mengatakan dia tidak kisah menjalani pembedahan bariatrik seperti mana dicadangkan oleh individu berkenaan.

Namun, individu berkenaan haruslah memenuhi permintaannya dengan menyediakan dua orang pembantu rumah yang boleh bekerja dari jam 5 pagi hingga 10 malam, dua orang pemandu bermula jam 6 pagi hingga 7 malam.

Bukan itu sahaja, Almy menyatakan dia tidak boleh menjalani pembedahan pemotongan usus memadangkan masih menyusukan anaknya yang masih kecil. Sekiranya individu berkenaan mahu dia berbuat demikian, Almy meminta ‘netizen’ tersebut menggantikannya menyusukan anak.

Terdahulu, Fizz memberitahu dia tidak kisah akan perubahan fizikal Almy, malah bertambah bersyukur mempunyai pasangan hidup yang memikul tanggungjawab sebaiknya terutama dalam soal menguruskan anak-anak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FizzAlmy (@almynadiaofficial)

Pun begitu, Fizz pernah memberi galakan kepada isteri untuk menurunkan sedikit berat badan secara selamat dan tidak memudaratkan kesihatan.

Untuk rekod, Fizz dan Almy berkahwin pada 26 April 2014 dan dikurniakan empat cahaya mata perempuan iaitu Afrina Arianna, 6, Afrina Aurora, 5, Afrina Ayra, 4 dan Nur Afrina Aisyah, 2.

Sumber : oh my media

About admin

Check Also

Mula Rindu isteri pertama? Syamsul ‘Throwback’ kenangan di Jepun, Muatnaik vldeo percutian bersama Sarah

Tidak dapat dinafikan, sejak kebelakangan ini nama pengarah popular, Syamsul Yusof sering mendapat perhatian ramai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *