Mula Rindu isteri pertama? Syamsul ‘Throwback’ kenangan di Jepun, Muatnaik vldeo percutian bersama Sarah

Tidak dapat dinafikan, sejak kebelakangan ini nama pengarah popular, Syamsul Yusof sering mendapat perhatian ramai gara-gara kemelut rumah tangga yang berlaku antara pelakon sensasi, Puteri Sarah Liyana.

Malah, Puteri Sarah tetap meneruskan pendiriannya dengan memfailkan menfailkan permohonan cerai terhadap suaminya itu di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur memandangkan tidak dapat hidup bersama lagi kerana tiada persefahaman antara mereka.

Syamsul Yusof dah mula rindu Puteri Sarah?
Namun begitu, menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh Syamsul Yusof di laman TkToknya, dia imbas kembali kenangan bersama Puteri Sarah ketika bercuti di Tokyo, Jepun telah mencetuskan tanda tanya ramai.

Mana tidaknya, video yang dikongsikan oleh pengarah yang berusia 38 tahun itu seakan membri bayangan bahawa dia sedang merindui isteri pertama dan anak-anaknya.

Bagaimanapun, ruangan komen hantaran yang dikongsikan oleh anak kepada penerbit terkenal, Yusof Haslam telah ditutup bagi menggelakkan netizen memberi kritikan terhadapnya.

Sekadar info, Puteri Sarah telah mendirikan rumah tangga bersama pengarah terkenal, Syamsul Yusof pada 8 Mac 2014 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 6, dan Sumayyah, 4.

Namun begitu, Syamsul Yusof telah membuat pengakuan pada 6 Januari lalu dimana dia sudah berkahwin isteri kedua yang bernama Ira Kazar yang juga merupakan anak kepada pelakon veteran, Kazar Saisi di Thailand.

Sumber : oh my media

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *