Buat program motivasi sana sini tp minta pergi JPN daftar Mykid tk nak, Akhirnya ini Tlndakn cik pia

Usia bayi sudah hampir memasuki usia 2 bulan, siapa sangka sengketa Cik Pia dan suaminya masih belum berkesudahan. Bermula dengan tindakan tidak menemani isteri bersalin, hingga saat ini lelaki terbabit dikatakan masih enggan berikan kerjasama bagi urusan pendaftaran MyKid anak mereka.

Pergi event sana sini semua boleh…Kenapa masa nak daftar anak banyak alasan? Bayangkan saat berada dalam pantang, Cik Pia atau nama sebenarnya, Nursufia Johari gagah mencari sumber pendapatan lantaran diabaikan sepenuhnya oleh suami sendiri.

 

Sebak dengan nasib yang menimpa, netizen mendoakan agar Cik Pia terus kuat. Bahkan mereka berharap semoga satu hari nanti suaminya akan mendapat balasan sewajarnya.

Dunia sentiasa berputar, kifarah Allah pula sentiasa ada. Maka ada netizen yang sudah membayangkan situasi bagaimana seorang anak mengabaikan ayahnya ketika tua jika mereka bersikap seperti ini.

Meskipun jelas-jelas Cik Pia adalah pihak yang teraniaya dalam konflik ini, mereka hairan kerana ada segelintirnya masih menyokong perbuatan si suami.

Sumber : erinsakura

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *