Athira Yuhada Mohon Maaf Kepada Isteri Hafidz Roshdi

Selepas beberapa hari namanya hangat diperkatakan di media sosial, wanita yang didakwa orang ketiga dalam rumah tangga pelakon Hafidz Roshdi iaitu Athira Yuhada tampil membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Nurul Shuhada.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story malam tadi, Athira turut memohon maaf kepada anak-anak pasangan berkenaan iaitu Humaira dan Umar.

“Assalamualaikum, saya Athira Yuhada. Saya dengan hati terbuka ingin memohon maaf kepada Shuhada, Humairah & Umar.

“Apa yang saya lakukan ini sangat mementingkan diri sendiri. Selepas Hafidz cuba menghubungi saya beberapa kali sejak sembilan tahun lalu, saya sudah sedaya-upaya cuba untuk mengelak.

“Namun, akhirnya perkara ini berlaku kerana mengetahui keadaan kesihatan mentalnya yang membuatkan saya simpati dan ingin menyokong apa yang dilaluinya,” tulisnya.

Dalam pada itu, Athira mengakui dirinya lemah dan bodoh serta menegaskan bahawa hubungannya dengan pelakon itu sudah lama berakhir.

“Saya akui saya lemah dan bodoh kerana terjerumus dalam situasi ini. Namun pada masa yang sama, saya ingin menegaskan bahawa perkara ini sudah lama berakhir.

“Saya tidak lagi berhubung dengan dia dan tidak akan lagi. Saya dengan rendah diri ingin sekali lagi memohon maaf kepada Shuhada, Humairah dan Umar,” tulisnya.

Sumber ; Harian metro

About admin

Check Also

Ri4k Wajah Pelajar-Pelajar Tahfiz Ketika Dolla Buat Persembahan Di Majlis Iftar Tarik Perh4tian Net1zen

Baru-baru ini tvlar satu v1deo menunjukkan penyanyi kumpulan wanita, Dolla menyanyikan lagu raya dalam satu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *