“Kau Ada Masalah Apa Si*l Dengan Aku?” – Tular Video Ali Puteh Mengamvk Di Live TikTok

Sejak minggu lalu hangat diperkatakan apabila pelawak Ali Puteh mendakwa menjumpai taburan garam kasar, kulit limau dan bangkai mengkarung di luar rumah arwah abangnya.

Ali turut bertanyakan motif amalan khurafat itu dibuat serta mengatakan andai dia m4ti disebabkan benda tersebut, dia reda.

Terbaru, tular apabila seorang pengguna TikTok merakam Ali Puteh meng4muk ketika live kerana ada netizen mengejek memetik nama bapanya.

@akubukanfavourite_ die mmg salah tp jgn smpai main makpak,makpak die mgkin xsuke dgn ape yg die buat..so netizen pun nk ke cam,ke cam die je da la..pape pun moga kak dayah dan anak nye akan dpt hak yg sepatutnya scepat mgkin..?#aliputihmengamuklive ♬ bunyi asal – ❤️Fa-Hana Yusof ☝️

Berang dengan tindakan individu itu, Ali berkata perbuatan tersebut sangat biadap dan jika individu itu ada depannya sudah pasti akan disepak.

Dalam pada itu, Ali menafikan dakwaan dia ‘koy4k’ dengan kecaman netizen, sebaliknya marah kerana provokasi yang melampau.

Semalam, balu Allahyarham Abam iaitu Siti Norhidayah menggesa Ali membayar RM60,000 kepadanya yang ditetapkan m4hkamah tanpa kaedah ansuran.

Sumber ; Tiktok

About admin

Check Also

Puteri Sarah Enggan Berd4mai, Nekad Mahu Bercer4i

Sesi perdamaian membabitkan Jawatankuasa Pendamai (JKP) antara Puteri Sarah dan Syamsul Yusof di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *