“Saya Masih Clubb1ng, Tak Pandai Hip0krit” – Ismail Izzani

Susulan tanggapan mengatakan dirinya artis bermasalah dan suka berparti di kelab malam, penyanyi Ismail Izzani enggan bersikap hipokrit serta mengakui memang ke kelab malam.

Memetik Kosmo, Ismail berkata dia juga manusia biasa dia tidak mampu lari daripada melakukan kesilapan.

“Tentang pergi kelab malam (clubbing) atau berparti, kadang-kadang kita semua masih pergi. Saya masih pergi (clubbing).

“Tapi, saya tahu batasnya. Ada benda kita pergi ke sana ada sebab. Kadang-kadang, kawan kita ada di sana. Kadang-kadang juga, sebab nak berseronok.

Menurut Ismail lagi, sebagai selebriti terkenal, sudah tentu lokasi dan keberadaannya pasti akanmenjadi perhatian dan buah mulut orang ramai.

“Kita tak boleh puaskan hati semua orang. Kita tak boleh suruh atau paksa orang sayang kita.

“Bagi saya, siapa yang betul-betul sokong, saya sangat-sangat menghargainya. Haters (orang yang membenci) juga banyak membantu.

“Mereka membuat saya beringat dengan cara yang kasar. Saya tak sentiasa betul dan saya takkan betulkan apa yang salah,” katanya.

Terdahulu, tular video memaparkan seorang lelaki mirip Ismail dilihat memeluk seorang wanita seksi di sebuah kelab malam sambil menc1um pipi dan leher dalam keadaan gh4irah.

Sumber : Kosmo

About admin

Check Also

“Perempuan Ni M4ki Mak Aku Sebab Bu4ng Gambar Jesvs” – Adik Afiq Muiz

Sejak semalam hang4t diperkatakan mengenai kemelvt rumah tangga pelakon Afiq Muiz dan isterinya, Pachara Apin apabila kedua-duanya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *