“Mummy Antara Juri Program Paling Bagus Sebab Dia Tak F4ke” – Baby Shima

Penyanyi Baby Shima berkata komen pedas Mas Idayu dalam progran Famili Duo baru-baru ini disifatkan satu bentuk teguran biasa.

Memetik mStar Online, Shima berkata dia yang pernah berdepan situasi sama seperti Sissy Imann beranggapan teguran Mas Idayu itu menjadikan dia lebih bersemangat dan perbaiki mutu nyanyian.

“Semasa dimarahi mummy (Mas Idayu) dulu, saya diam sahaja dan terima semua komen tersebut sebab saya tahu saya buat salah.

“Bagi saya, ia teguran membina dan kita harus belajar dari kesilap4n. Krit1kan mummy pedas dan berisi! Yang salah tetap salah. Selalunya yang kena marah akan memberikan persembahan lebih baik pada minggu hadapan,” katanya.

Dalam pada itu, Shima turut menyifatkan Mas Idayu atau lebih mesra dipanggil Mummy seorang yang jujur dalam memberikan komen tentang persembahan dan peserta akan tahu kesalahan mereka.

“Mummy antara juri program yang paling bagus sebab dia tak fake tentang persembahan. Berbanding artis lain yang lebih memuji sedangkan tahu persembahan itu tervk.

“Kalau tidak ada komen sebegitu sampai bila-bila peserta itu tidak tahu kesalahan yang dilakukan,” katanya.

Beberapa hari lalu, hangat diperkatakan mengenai Mas Idayu apabila memberikan krit1kan pedas terhadap pasangan sepupu Famili Duo iaitu Naim Daniel dan Sissy Imann sehingga mengundang kecam4n netizen.

Sumber : Mstar

About admin

Check Also

Farid Kamil kongsi kata-kata – “Jang4n pernah menyes4l dipertemukan dengan..”

Tind4kan aktor dan pengarah, Farid Kamil menyiarkan semula satu kata-kata hikmah daripada @jentikhati menerusi InstaStory menarik perh4tian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *