“Rilek je…”- Majlis belah suami, penampilan simple tapi tetap cantik Reen Rahim dipuji ramai

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan pelakon bersahaja ini, Reen Rahim yang begitu diminati ramai dengan perangai selambanya. Apatah lagi apabila membawa watak lucu, Reen Rahim berhasil menambat hati penonton di kaca televisyen.

Pada Disember tahun lalu pula, Reen Rahim telah selamat disatukan dengan jejaka pilihan hatinya. Jarang terpalit kontr0versi melibatkan kisah cinta, di majlis penikahan Reen Rahim dengan seorang ahli perniagaan pada 24 Disember 2022, ramai dapat melihat wajah suaminya. Walau bagaimanapun, terbaharu, Reen Rahim berkongsi pula suasana majlis di pihak lelaki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reen Rahim (@reenrahim)

“Alhamdulillah selesai majlis sambut menantu cucu belah suami. Sederhana itu indah. Alhamdulillah rezeki Allah bagi family baru yang best. Mak pak mertua kita yang rare limited edition.” Ujar Reen Rahim yang turut mengucapkan terima kasih kepada pihak yang terlibat.

Walau bagaimanapun, menerusi media sosial juga tular video Reen Rahim bersama suami ketika disambut di majlis tersebut. Penampilan sopan dan simple namun tetap menaikkan seri pengantin ini membuatkan Reen Rahim dipuji ramai.

@iqna1511 Hazzreen kahwin!! @Reenrahim @hazimzainal0 #selamatpengantinbaru ♬ Santai – Faizal Tahir

Nampaknya ramai peminat tertarik dengan pemilihan warna serta busana yang dipakai oleh Reen Rahim di majlis belah suami sehinggakan ruangan komen dihujani ratusan reaksi pujian tentang kecantikannya itu.

‘Bila tengok Reen Rahim ni…’

‘Saya tengok ramai2 artis yang kahwin, Reen Rahim lah…’

‘Lawanya Reen’

Sumber : Instagram Reen Rahim

About admin

Check Also

Puteri Sarah Enggan Berd4mai, Nekad Mahu Bercer4i

Sesi perdamaian membabitkan Jawatankuasa Pendamai (JKP) antara Puteri Sarah dan Syamsul Yusof di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *