“Penyond0l Mana Ada Yang Cantik, L0w Class, Level-Level Bohsi4” – Rita Rudaini

Baru-baru ini, perkongsian pelakon Rita Rudaini di Insta Story menjadi perhatian memuat naik status berbaur sind1ran buat wanita perampas suami orang.

Rita berkata jika si suami mahu upgrade atau mencari isteri baru biarlah yang lebih cantik dan hebat. Rita turut menyi1dir karakter si penyondol tidak cantik dan low class.

“Penyond0l punya karakter mana ada cantik-cantik. Low class, level2 bohsi4 hondacup. Keturunan nanti pun tak menjadi sebab acuan hondacup,” tulisnya.

Kata Rita lagi, jika golongan penyondol memiliki rupa paras yang cantik atau hot, sudah pasti tidak akan merampas suami orang.

Dalam pada itu, Rita berkata lelaki yang baik kerana ada wanita baik disisinya, namun lelaki itu akan berkelakuan seperti b4b1 jika disisinya seorang b4b1 penyond0l.

“Tetapi kalau di sisinya ialah seorang b4bi penyond0l, maka lelaki itu pun akan berkelakuan macam b4bi seperti b4bi betina di sisinya,” tulisnya.

Sumber : Beautifulnara

About admin

Check Also

“Saya Tak Pernah Cakap Suami Saya Cur4ng, You All Yang Fitn4h Suami Saya”

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila pelakon Datin Paduka Eina Azman memuat naik video dirinya men4ngis sekaligus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *