Kec0h Bekas Suami Belikan Daging Kh1nzir Untuk Anak, Peniaga Dedah Hal Sebenar

Alangkah terkejutnya seorang insan bergelar ibu, apabila terima beberapa keping foto daging mentah yang dihantar oleh anaknya semasa tiada di rumah. Meskipun tidak cepat melatah salahkan pembeli atau penjual, namun dia mengesyaki bekas suaminya telah belikan daging kh1nzir untuk santapan keluarganya.

Tanya beberapa kenalan Cina & jawapan semua diberi adalah itu daging B.A.B.1…mereka larang kami makan

Terdahulu, daging berkenaan didakwa dibeli daripada seorang penjual Melayu di sebuah pasar basah di Permatang Pauh. Bagaimanapun, anak-anak Cekta Hermosa berasa ragu-ragu apabila warnanya bertukar menjadi putih sesudah dimasak. Bagi mendapatkan kepastian, wanita ini turut ‘forward‘ gambar daging tersebut kepada beberapa kenalan berbangsa Cina dan mereka semua sahkan ia adalah daging kh1nzir.

Hati sedih & kecewa bila anak cerita…Papa lempar kata kesat kat depa 3 beradik sebab bagitau Mama

Lebih menyayat hati, bekas suaminya dikatakan naik berang apabila keraguan itu diadukan kepada Cekta. Dia bahkan bertindak sanggup mengugut serta lemparkan kata-kata kesat terhadap 3 beradik itu, sambil menafikan ‘daging pucat’ pembeliannya adalah daripada kh1nzir.

Anak penjual daging call jelaskan ia bukan dari kedai ayahnya…jadi tak pasti bekas suami beli dari mana

Dalam perkembangan terbaru, Cekta dedahkan anak kepada penjual daging di Permatang Pauh itu telah hubunginya bagi memberi penjelasan berhubung isu viral tersebut. Memandangkan ayahnya hanya berniaga sumber daging yang dijamin halal, maka wanita ini tidak pasti dibeli bekas suaminya beli dari kedai mana. Dalam waktu yang sama, dia turut memohon maaf secara terbuka kepada penjual daging tersebut sekali gus mahu imejnya dibersihkan di mata netizen.

Kredit : FB Cekta Hermosa

About admin

Check Also

Wanita Meng4du Terima Tegvran Lelaki Gat4l Ketika Di Bazar Tapi Netizen Pula Sal4hkan Tudung Singk4t

Bulan puasa ni kita bukan hanya perlu menah4n lapar dan dahaga tapi ada banyak perkara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *