“Dia Sangat Meng0ngk0ng Sarah” – Rakan Puteri Sarah Dedah Sikap Syamsul Yusof?

Sejak minggu lalu hangat diperkatakan kembali mengenai kemelut rumah tangga Puteri Sarah dan suaminya, Syamsul Yusof apabila timbul dakwaan pengarah itu sudah berkahwin dengan Ira Kazar.

Terbaru, seorang rakan kepada Puteri Sarah memuat naik perkongsian di Insta Story meluahkan rasa kecew4 apabila mengenang semula momen pernikahan aktres itu dengan Syamsul Yusof.

“Kalau dikenang balik momen ni, rasa kecewa sangat. Time dia tergil4-gil4kan Sarah, time tu jugak dia nak size cincin. Dia tak kira dah Sarah tengah busy outstation ke, tengah shooting ke dia peduli apa,” tulisnya.

Malah, rakan Puteri Sarah mendakwa individu tersebut terlalu cembvru sehingga mengintip Puteri Sarah ketika sedang bekerja serta meng0ngkong aktres itu.

“Hari majlis merisik pun nak berg4duh, perangai macam budak-budak. SY ni cembvru nak mamp0s ye. Dia boleh skodeng (mengendap) dari jauh waktu Sarah kerja. Dengan erti kata lain dia sangat meng0ngkong Sarah,” tulisnya.

Dalam pada itu, rakan aktres itu berkata dia turut kasihan dengan anak bongsu Puteri Sarah iaitu Sumayyah dimana ibunya bersedih ketika dia masih dalam kandungan.

Rakan Puteri Sarah itu turut berkata perkongsian itu dibuat kerana s4kit hati dengan komen netizen yang mengec4m sedangkan tidak tahun kisah sebenar serta menjadikan ia sebagai teladan.

Sumber : Murai

About admin

Check Also

Farid Kamil kongsi kata-kata – “Jang4n pernah menyes4l dipertemukan dengan..”

Tind4kan aktor dan pengarah, Farid Kamil menyiarkan semula satu kata-kata hikmah daripada @jentikhati menerusi InstaStory menarik perh4tian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *