Riena Diana Kata Dari Dulu Dah Seks1, Kalau Tak Selesa Boleh Unfollow

Baru-baru ini, perkongsian foto pelakon Riena Diana menjadi perhatian apabila ramai yang terkejut dengan penampilannya yang dikatakan menjolok mata.

Memetik mStar Online, Riena menafikan perubahan tersebut disebabkan hubungan cinta terlerai dengan bekas kekasihnya Nik Afiq.

Menurut Riena, dia sememangnya seksi sejak dulu lagi namun tidak terlalu berkongsikan foto atau gaya pemakaiannya di media sosial.

“Tiada kena mengena dengan kisah cinta, saya yang pilih untuk tidak berkongsi kerana jarang tunjuk kehidupan peribadi dan pemakaian saya kepada pengikut mungkin disebabkan itu orang terkejut tengok saya pakai macam itu.

“Sebelum ini bantai sahaja, baju lebih seks1 pun pernah saya pakai cuma saya tak kongsi di media sosial,” katanya.

Dalam pada itu, Riena berkata dia menerima dengan hati terbuka kecam4n dilemparkan netizen terhadapnya serta turut meminta kepada netizen berhenti mengikutinya di media sosial jika tidak selesa dengan cara pemakaiannya itu.

“Saya tak mar4h orang yang kec4m saya… saya terima dengan hati terbuka. Kalau orang tegur, maknanya orang sayang pada diri saya.

“Pada orang yang tak selesa dengan cara saya berpakaian dan apa saya kongsi di media sosial… saya alu-alukan untuk unfollow saya. Saya bersyukur masih ada lagi orang bercakap fasal saya dan saya boleh hadap kecam4n ini,” katanya.

Sementara itu, Riena berkata dia mahu menjadi diri sendiri dan keluarganya juga tidak mempunyai masalah dengan penampilannya itu.

Sumber : Mstar Online

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *