‘Habit’ Suka Cakap Ulang Kali, Cat Farish Akui Masih Sayang Isteri

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila isteri kepada Cat Farish iaitu Suriani Hassan mendakwa dicer4ikan penyanyi dan pelakon itu pada 13 Disember lalu selepas dua tahun mendirikan rumah tangga.

Malah, Suriani berkata dia juga tertanya-tanya serta terkejut apabila selebriti itu melafazkan cer4i sebanyak tiga kali dalam satu masa tanpa sebab.

Memetik Astro Gempak, Cat mengakui dia masih menyayangi Suariani dan merindui anak-anak kepada isterinya. Ujarnya lagi, tiada siapa yang berkahwin mahu bercer4i.

“Siapa kata tak sayang, mestilah sayang. Sepanjang perkahwinan, kami tak ada pun bergaduh sangat, cuma ada la beberapa part yang tak setuju. Sejujurnya saya pun rindu anak-anak.

“Dua tahun saya luangkan masa bersama keluarga saya. Bila jadi macam ini, saya jadi terfikir betul ke kami bergaduh… jadi tanda tanya. Yela, siapa kahwin nak cer4i kan. Benda ini jadi terlalu pantas dan mengejut,” katanya.

Berkongsikan mengenai kejadian yang berlaku, Cat berkata ketika itu berlaku sedikit pertengkaran sehingga dia melafazkan cer4i terhadap isterinya sebanyak tiga kali serta mengakui mempunyai tabiat cakap berulang kali.

“Lafaz yang saya ucapkan itu sebanyak tiga kali. Saya ini jenis suka ulang cakap, jadi ketika itu lafaz tu berulang kali disebut. Kawan-kawan ada bagi saya video ceramah UIA mengenai tal4k.

“Ikutkan yang saya faham, tetap sekali tal4k dan ia sah namun berdosa. Tapi apa-apa pun kena tunggu apa keputusan m4hkamah nanti untuk lebih jelas,” katanya.

Cat dan Suriani mendirikan rumah tangga pada 20 November 2020 namun tidak dikurniakan cahaya mata.

Terdahulu, Cat pernah berkahwin dengan Hartiny Ramli namun bercer4i pada 2016. Pasangan itu dikurniakan tiga cahaya mata, Nia Karlyssa, 14, Eva Latheefa, 12, dan Qul Iskandar,11

Sumber : Astro Gempak

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *