“Saya Harap Tind4kan Syamsul Tak Kervhkan Keadaan” – Yusof Haslam

Sejak semalam hangat diperkatakan apabila pengarah terkenal, Syamsul Yusof mahu meny4man Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) sebanyak RM10 juta kerana mengeluarkan satu kenyataan fitn4h terhadapnya.

Memetik BH Online, bapa kepada pengarah itu iaitu Datuk Yusof Haslam berharap tindakan anaknya itu yang mahu meny4man Jawi tidak mengervhkan lagi keadaan.

Enggan mengulas mengenai tindakan anaknya itu, Yusof berkata dia dan isteri sentiasa mendoakan yang terbaik buat Syamsul.

“Saya pelik dengan tindakan Syamsul. Namun, tak perlulah saya mengulasnya. Cuma sebagai orang tua, saya berharap tindakan Syamsul tidak akan mengeruhkan keadaan. Saya dan isteri sentiasa mendoakan yang terbaik buat Syamsul,” katanya.

Semalam dalam satu perkongsian di Instagram, Syamsul berkata dia mahu mengambil tindakan undang-undang susulan pihak Jawi didakwa mengeluarkan satu kenyataan fitn4h terhadap keluarganya bahawa dia sudah berkahwin lagi.

Terdahulu, hangat diperkatakan mengenai rumah tangga Syamsul dengan isterinya pelakon Puteri Sarah Liyana  berhadapan dengan kemelut rumah tangga atas dakwaan kehadiran orang ketiga dikenali Ira Kazar.

Sumber : Bh online

About admin

Check Also

Kecantikan Marissa Dania dipvji net1zen, “Cantik macam mama Abby”

Anak perempuan kedua kepada pelakon dan penyanyi, Abby Abadi yang diberi nama Marissa Dania menar1k …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *