Seluar Terlalu Ket4t, Hawa Rizwana Dikec4m Netizen

Pengacara Hawa Rizwana sekali lagi dikec4m apabila tampil dengan seluar terlalu ketat menimbulkan rasa kurang senang netizen apatah lagi pemakaiannya itu tidak sesuai dengan imejnya yang berhijab.

Baru-baru ini, Hawa ada memuat naik gambarnya mengenakan seluar hitam kulit dan dipadankan dengan baju-T berwarna gelap serta jaket ketika berada di sebuah acara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAWA RIZWANA REDZUAN (@hawarizwana)

Seperti sudah dijangka, perkongsian tersebut mengundang pelbagai reaksi terutama peminatnya yang seolah terkejut dengan penampilannya itu tidak melambangkan ciri seorang Muslimah.

Kata netizen lagi, penampilan Hawa yang dulu dilihat lebih sopan dan tidak seperti sekarang. Ada netizen mengatakan, demi untuk cantik ada yang sanggup berpakaian ket4t serta menyifatkan pemakaian mem4lukan.

Dalam pada itu, ada netizen turut mempersoalkan mengapa pemakaian Hawa semakin lama semakin ket4t serta berharap pengacara itu kekal seperti dulu.

Sumber : rotikaya

About admin

Check Also

“Bukan lagi k4ki melent1ng & k4ki g4duh”- Sharnaaz Ahmad samakan diri seperti ay4m

Baru-baru ini, nama pelakon Sharnaaz Ahmad terp4lit dengan k0ntroversi melibatkan k0nflik penggugvran nama aktor Datuk Aaron …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *