Janna Nick Putvs Cinta Hanya Gimik Untuk Lancar ‘Single’ Terbaru?

Pasti rata-rata peminat pelakon dan penyanyi, Janna Nick terkejvt dan berasa simp4ti selepas dia sendiri umum telah berpis4h dengan teman lelakinya, Dini Dini Schatzmann.

Tapi perkara tersebut telah membuatkan netizen fikir lain selepas Janna memuat naik satu video yang menunjukkan Nabila Razali sedang menyanyikan lagu bertahuk Mentari Setia. Dah kenapa?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Thank you sahabat. Thank you sebab ada di waktu aku down. Love you, bella.

Janna turut meluahkan rasa syukur dengan persahabatan yang terjalin antara mereka berdua serta memaklumkan dia bakal berkongsi video sesiapa yang membuat cover menyanyikan lagu tersebut.

Kalau korang perasan dekat ruangan komen, ramai yang mengatakan bahawa hubungan Janna dan Dini yang dikatakan telah putvs itu adalah gimik. Netizen juga beranggapan yang lagu dinyanyikan Nabila Razali itu adalah single terbaru Janna yang bakal keluar tak lama lagi. Ser1uslah?

Bukan tu jer, masih ada netizen yang memberi kata-kata semangat dan meminta agar pelakon itu bersabar dengan apa yang jadi.

Walau bagaimanapun, tidak dipastikan sama ada hubungan mereka benar-benar telah pvtus ataupun hanya gimik untuk keluarkan single terbaru seperti yang didakwa netizen. Apa pandangan korang?

Sumber : Instagram Janna Nick

About admin

Check Also

Selepas video tular, Alif Satar akhirnya jumpa ‘kembar’ versi perempuan

Artis versatil, Alif Satar akhirnya bertemu dengan gadis bertudung yang dikatakan memiliki wajah seirasnya selepas remaja tersebut tular di media …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *