Chombi tiba-tiba pengs4n sebelum buat persembahan, mujur jurur4wat bantu bawa ke h0spital

PENGUNJUNG Karnival Jom Santai yang diadakan di Aeon Mall Taiping, Perak gempar apabila penyanyi Chombi tiba-tiba pengs4n sebelum membuat persembahan pada kejadian malam Sabtu.

Harry Khalifah yang juga bapa kepada Chombi memberitahu anaknya itu dikejarkan ke h0spital akibat mengalami masalah tek4nan d4rah rendah selain baharu sahaja pulih daripada demam.

“Beberapa langkah nak naik pentas, Chombi tumb4ng… sebenarnya Chombi baru lepas baik demam selain sedang datang bulan ditambah pula kehadiran orang ramai serta lighting yang panas membuatkan dia tak selesa.

“Sebelum pengs4n dia dah kata nampak macam gelap, tahu-tahu dia pengs4n. Doktor yang mer4wat memberitahu dia mengalami tek4nan dar4h rendah,” katanya kepada mStar.

Bagaimanapun, Harry bersyukur apabila Chombi atau Siti Maryam Ahamad Sairi, 15, dibantu seorang jururawat yang kebetulan berada di acara itu sebelum di bawa ke hospital berhampiran.

“Nasib baik ada jururawat masa itu, dia terus bertindak cepat. Dia yang bawa kami ke h0spital berdekatan,” katanya.

Berkongsi keadaan Chombi, Harry memaklumkan akan membawanya mendapatkan rawatan di h0spital sekali lagi ekoran anaknya itu mengadu s4kit dada dan mengalami masalah semput.

“Ini saya nak bawa Chombi ke klinik lagi sebab dia kata dia macam semput dan s4kit dada, sedangkan kami tidak pernah ada yang semput. Chombi ini kalau demam memang sangat manja,” ujarnya.

Meninjau ke akaun Instagram Chombi pula, penyanyi muda berkenaan memohon maaf kepada peminatnya di Taiping berikutan tidak dapat membuat persembahan di sana.

“Alhamdulillah saya okay sikit. Terima kasih buat semua yang mendoakan kesihatan saya dan saya minta maaf pada orang-orang Taiping sebab tak dapat nak teruskan Insya Allah panjang umur kita jumpa lagi doakan saya sihat seperti biasa,” tulisnya.

Sumber : Mstar

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *