Netizen Ris4u Tengok Kedudukan Tangan Nabila Razali Dekat MK

Baru-baru ini, akaun Instagram milik Nabila Razali menjadi perhatian apabila penyanyi itu dilihat memadam semua fotonya dan memuat naik gambar memaparkan dia menggayakan gaun berwarna putih bersama seorang lelaki.

Menerusi gambar yang dikongsikan, Nabila dilihat berdiri rapat berhadapan dengan seorang lelaki yang tidak didedahkan wajahnya.

Bagaimanapun, hari ini Nabila akhirnya berkongsikan gambar di Insta Story rupanya lelaki menggayakan seluar dan baju berwarna putih itu adalah MK daripada kumpulan K-Clique.

Di laman Twitter, rata-rata netizen seolah tidak terkejvt dengan perkongsian Nabila itu sebaliknya berasa ‘mu4k’ serta mendakwa ia hanyalah gimik semata-mata apabila muncul dengan lagu baru.

Namun, apa yang lebih menjadi perhatian ramai, ada netizen mempersoalkan posisi kedua-dua tangan Nabila yang terlalu rapat dengan bahagian svlit MK.

Sumber : Beautifulnara

About admin

Check Also

“Makin Banyak Cakap, Takvt Tersel4k Kain Sendiri” – Sharnaaz Ahmad Tak Akan Tarik Diri Dari Sebarang Filem Arahan Syamsul Yusof

Pelakon Sharnaaz Ahmad menerusi media sosial Twitter ada diges4 sesetengah individu yang menyuruhnya menarik diri daripada …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *