“Kau Terlamp4u Kur4ng Aj4r” – Fezrul Khan Tak Akan Berlakon Lagi Dengan Reen Rahim

Baru-baru ini, h4ngat diperkatakan mengenai konflik mengenai dakwaan pelakon Reen Rahim dicek1k aktor Fezrul Khan ketika menjalani penggambaran.

Menerusi satu temu bual bersama Melodi, Fezrul Khan sekali lagi mempersoalkan tindakan Reen Rahim yang menjer1t kepadanya selepas melakonkan babak tersebut dan bertanyakan mengapa aktres itu tidak boleh bercakap secara baik-baik.

“Secara jujur saya berlakon cerita tu saya tak method, saya tahu babak itu susah, tak boleh buat, kita dah rehearsel, okay dah tapi yang tak ok kenapa bila dah cut dia mejer1t kepada saya?

“Yang itu saya p4ntang, tak boleh cakap elok-elok ke. Kalau setakat lakonan kau macam tu kau nak complain. Kenapa perlu jer1t, tak boleh cakap elok-elok ke?

“Level dia tahap mana? Kau menjer1t dengan orang lama. Kau boleh fighting tak? Kau ada sarung uniform tak? Kau berlakon cerita kampung je kan?,” katanya.

Mengulas mengenai babak cek1k yang dimuat naik di Instagram, Fezrul berkata dia mahu semua pihak menilai sendiri serta menyifatkan Reen seorang yang kurang ajar.

“Apa yang saya post tu saya nak tunjukkan dekat orang betul tak apa yang saya buat itu sebenarnya saya yang salah atau dia yang salah? Kalau salah, pengarah boleh cut, tiada masalah pun. Tapi kenapa kena tunggu babak itu habis kau menjer1t? Kur4ng aj4r tak kur4ng aj4r? Kur4ng aj4r pelakon tu,” katanya.

Menurut Fezrul lagi, dia tidak akan berlakon lagi dengan Reen serta menyifatkan aktres itu bukan tarafnya untuk berlakon bersama.

“Nasib baik perempuan, kalau lelaki dah lama dah. Dia ingat saya hairan dengan lakonan dia semua. Saya banyak lagi heroin yang saya boleh berlakon, setakat lakonan heroin macam itu saya rasa bukan ‘level’ saya kot.

“Kalau tanya saya kalau nama dia ada dalam sebuah cerita itu saya takkan ambil job itu. Saya tak boleh berlakon dengan orang kurang ajar macam tu,” katanya.

Dalam pada itu, Fezrul turut memohon maaf kepada Reen serta memberi pesanan supaya jangan mengambil tawaran jika tidak boleh melakonkan watak yang berat. 

“Pada saya, jangan kur4ng aj4r, itu sahaja saya nak bagitahu. Kalau menjer1t tu dia ‘attenti0n s3eker’. Dia nak tunjuk dia ‘power’ lah.

“Kalau dia dah minta maaf, saya dah maafkan dia jika saya terk4sar bahasa, gurau k4sar, tercek1k dia ke apa, saya minta maaf banyak-banyak, tapi kalau ada job nama dia ada dengan saya, saya takkan ambil job itu sebab ramai lagi pelakon-pelakon hebat yang nak berlakon dengan saya. Dia bukan ‘level’ saya.

“Kalau dah watak berat, rasa tak boleh bawa jangan bawa watak tu. Jangan ambil semata-mata nak duit. Lepastu kau nak tunjuk kau hebat dekat set. Jangan kurang ajar. Kau terlampau kurang ajar,” katanya.

Sumber : Xtra

About admin

Check Also

“Siti Nurhaliza Pun Belum Tentu Tergamak Jual Semahal Ko…”, Azwan Ali Pertikai Harga Biskut Shuhada

Tular di media sosial sebelum ini apabila rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati dengan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *