“Ger4mnya mata dia,” – [VIDEO] Ramai teruja bila Ana Nayla dah mula bertatih

Sudah lebih setahun penyanyi dan pelakon Ayda Jebat menyambut kehadiran cahaya mata pertama, Ana Nayla. Pastinya, pelbagai rasa bahagia mendakap jiwa Ayda bersama suami tercinta, Nabil Mahir.

Sungguhpun bahagia menatap wajah zvriat kesayangan, namun, Ayda sebelum ini mengakui melalui fasa menc4bar mengelolakan anaknya, apatah lagi ketika melalui proses berp4ntang. Namun, Ayda berasa bersyukur dan bertuah kerana Nabil banyak membantunya menjaga anak.

Bayi merupakan insan kecil yang telah menjalinkan komunikasi dengan ibunya sejak dalam kandungan lagi. Tapi selepas mereka lahir, mereka juga ada bahasa bayi tertentu.

Dan komunikasi ini selalunya melalui t4ngisan, melakukan gerak tvbuh, juga bunyi-bunyian untuk membantu ibu memahami apa yang mereka rasa dan apa yang mereka mahu dari anda.

Sama seperti Ayda, dimana baru-baru ini menerusi laman Instagram ananaylaofficial, Ayda berkongsi satu rakaman Ana Nayla yang sudah mula bertatih. Ayda juga melu4hkan rasa teruja melihat gelagat puteri kesayangannya itu berjalan bersama suaminya.

“I can walk!. Breakfast with me! Uncles aunties dah breakfast tak tadi? Baby dah boleh jalan. Lepas ni nak berlari pulak. Lari lari ke hatimu. Ching,” tulis instagram ananaylaofficial di ruangan kapsyen.

Video:

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 2.1k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata turut teruja melihat Ana Nayla yang sudah mula bertatih.

Untuk makluman, Ayda Jebat berkahwin dengan Nabil Mahir pada 1 Januari tahun lepas dan kini dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ana Nayla.

Komen netizen:

Sumber : instagram

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *