Tiga civman Nabil Ahmad buat Ramli MS, dikejvtkan dengan kek hari jadi di pentas GV9

JURI profesional program Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9) Datuk Ramli MS dikejvtkan dengan sebiji kek cokelat bersempena hari jadinya yang ke-64.

Auditorium Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) itu gamat apabila semua hadirin turut menyanyikan lagu Selamat Hari Jadi kepada Ramli.

Ramli dikejutkan dengan sambutan itu ketika hos program berkenaan, Nabil Ahmad dan Elly Mazlein memperkenalkan barisan juri pada awal program sebelum mendedahkan pengarah muzik itu baharu sahaja menyambut hari jadinya pada 17 November lalu.

“Semoga Tok Ram dipanjangkan umur 100 tahun, Insya Allah… dikelilingi orang disayangi dan diberkati,” ucap Nabil kepada Ramli.

Bagaimanapun auditorium berkenaan bertukar g4mat apabila Nabil menc1um pipi kiri dan kanan serta dahi Ramli.

Tidak hanya itu, Nabil turut memelvk erat Ramli yang mendapat tepukan daripada penonton.

Umum mengetahui keakraban hubungan Ramli dan Nabil yang sama-sama menjayakan GV sejak musim pertama.

Dalam pada itu, secara bersel0roh, Nabil sambil memandang ke arah kamera meminta ibunya, Rohaizah Abdul Latiff menghantar mesej kepada Ramli.

“Mak, jangan lupa DM!,” katanya.

Peringkat separuh akhir GV9 pada malam Ahad bakal menyaksikan lapan peserta bakal berentap menerusi dua persembahan iaitu solo dan duet bagi melayakkan diri ke final minggu hadapan.

Lapan peserta yang berentap adalah Shila Amzah, Jaclyn Victor, Tomok, Fuad Rahman, Hazrul Nizam, Bob Yusof, Dina Nadzir dan kumpulan V.E.

Sumber : Mstar

About admin

Check Also

“Perempuan Ni M4ki Mak Aku Sebab Bu4ng Gambar Jesvs” – Adik Afiq Muiz

Sejak semalam hang4t diperkatakan mengenai kemelvt rumah tangga pelakon Afiq Muiz dan isterinya, Pachara Apin apabila kedua-duanya …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *