Adam Shahz dih4lang jumpa anak, dakwa Fatin Afeefa bimb4ng rahsia terb0ngkar

PELAKON Adam Shahz mendedahkan sudah beberapa minggu tidak bertemu dengan anaknya ekoran dih4lang bekas isteri, Fatin Afeefa.

Adam astau Nor Shah Azli Abdol Ghani, 41, berkata, Fatin menghalang mereka bertemu kerana bimb4ng lebih banyak rahsia peribadinya terb0ngkar.

Disebabkan itu, Adam sudah memfailkan lap0ran di Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) bagi menuntut hak penjagaan sekali gus menyelesaikan masalah di antara mereka.

“Dia tahu kalau saya jumpa anak, banyak lagi rahsia akan terb0ngkar. Sebab itu h4lang saya jumpa anak dan saya sendiri sudah beberapa minggu tak tahu tentang keadaannya.

Adam tak mahu lagi berdiam isu dengan bekas isteri.

“Sebelum ini dia ada hantar orang tengah untuk bercakap dengan saya, tetapi sekarang lebih baik selesaikan perkara itu di m4hkamah,” katanya kepada mStar.

Terdahulu, Adam ada memuat naik video perbualan dengan anaknya, Ivy Herra Sophia, 7, yang mana kanak-kanak itu mendedahkan ibunya sudah mempunyai teman lelaki dan beberapa perbuatan aktres itu.

Dalam satu perkongsian lain, Adam turut kesal apabila terdapat segelintir netizen yang melemparkan kata-kata negatif terhadapnya meskipun tidak mengetahui fakta sebenar.

Menurut Adam, selepas bercerai dengan Fatin pada Mei 2017, dia lebih selesa mengambil langkah berdiam tanpa membuka sebarang kisah atau masalah yang pernah berlaku antara mereka.

Bagaimanapun tuduhan segelintir pihak terhadapnya membuatkan dia lebih ber4ni bersuara dan mempertahankan haknya.

“Selama ini saya hanya berdiam sahaja. Orang bercakap buruk tentang pun, saya tetap tak ambil peduli kerana apa yang telah berlaku biarlah saya sahaja tahu.

“Tapi semakin lama, orang mula menyalahkan saya tentang penceraian kami sebelum ini,” jelasnya.

Untuk rekod, Adam dan Fatin mendirikan rumah tangga pada 21 Disember 2013 namun bercer4i empat tahun kemudian.

Sumber : Mstar

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *