Sia-Sia Rujuk, Suami K4ntoi Sel1ngkuh Tapi Sal4hkan Isteri Jarang Buat Sarapan

Di sebalik keanggunan wajah yang dimiliki, pasti ramai menyangka wanita ini sedang bahagia. Namun hakikatnya, tersimpan 1001 penderitaan yang ditanggung olehnya walaupun fasa perkahwinan tidak bertahan hingga setahun. Meskipun telah diberikan peluang, namun perangai lama masih tidak diubah sebaliknya ditvduh pula dengan bermacam alasan tidak munasabah.

Terima kasih untuk 11 bulan perkahwinan ni & awak dah sia-siakan lepas kita rujuk…cakap tengah duty, tapi ajak perempuan keluar

Meskipun dikatakan sedang keluar bertugas, namun alangkah retak hati Farah Fasya apabila suaminya terb0ngkar mengirim mesej dengan ramai perempuan lain serta ajak mereka keluar. Apa yang lebih meny3dihkan, wanita ini jugalah yang terkena tempiasnya sekali gus bertindak membuat laporan p0lis sebagai langkah untuk mempert4hankan dirinya.

Isteri jarang buatkan sarapan…adakah itu jadi isu untuk sel1ngkuh & berk4sar?

Malah ketika disoal di pejabat agama, si suami menyatakan alasan bahawa pasangannya jarang menyediakan sarapan kepada pegawai yang bertugas. Perkara itu sekali gus menimbulkan rasa tidak puas hati Fasya, yang sering menyediakan juadah di rumah serta bekal untuk ke tempat kerja sepanjang perkahwinan mereka.

@farahfasya___ Thankyou @FIXOL AZMI ♬ original sound – farahfasya__

Saya teruskan dapat keadilan seorang diri…cukuplah selama ini saya dis4lahkan walaupun dah cuba sehabis baik untuk rahsiakan

Enggan menyusahkan pihak lain termasuklah ahli keluarga sendiri, wanita ini kemudiannya tekad b4ngkit dan dapatkan keadilan seorang diri. Hal ini kerana, Fasya sedar mereka tidak berada di posisinya bahkan dia sudah cuba lakukan sehabis baik untuk rahsiakan masalah rumah tangga selama ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Farah Fasya (@fasyafarahin_)

Kredit : TikTok & IG fasyafarahin_

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *