Dah Mula Nampak Rupa Baby IVF, Perju4ngan 7 Tahun TTC Madammu Buat Ramai Seb4k

Kira-kira sebulan yang lalu, usahawan terkenal Madammu membuatkan ramai mengalirkan air mata tumpang gembira dengan berita terbaru tentangnya itu. Selepas hampir 7 tahun mendirikan rumah tangga dengan seorang duda anak tiga, akhirnya wanita tersebut disahkan hamil dari hasil usahanya melakukan proses IVF.

Madammu t4kut mula-mula buat IVF

Sesungguhnya perjalanan Madammu sebelum ini untuk mendapatkan zuriat dari benih sendiri bukanlah mudah. Malah sepanjang tempoh itu, wanita cantik ini pernah digelar m4ndul oleh orang luar. Bukan itu sahaja, dia juga sedari awal cukup terbuka untuk berkongsi setiap proses yang dilalui dalam menjalani proses IVF berkenaan.

@abul_noir Part 2 #madammu #journeyivfmadammu #noir #fyp #skincarenoir #skincaretips ♬ original sound – Noir Health & Beauty – Abul – ????? ????

Alhamdulillah syukur, akhirnya perju4ngan Madammu berhasil

Terbaru, Madammu dilihat telah pun memuat naik perkongsian sewaktu dirinya berkunjung ke sebuah pusat perub4tan untuk melakukan rutin check-up. Kali ini, pasangan suami isteri berkenaan cukup teruj4 apabila dapat menyaksikan rupa kandungan dengan lebih jelas melalui proses ultrasound scan. Wajah wanita tersebut memang tidak dapat menyembunyikan kegembiraannya ketika doktor memaklumkan bayi yang dikandung berada dalam keadaan baik.

@abul_noir ALHAMDULILLAH SYUKUR? akhirnya perjuangan Madammu berhasil? #journeyivfmadammu #MADAMMU #NOIR ♬ Sad violin ballad – Inumori

Bangga dengan madam ni usaha dia untuk dapatkan zuriat tak pernah stop…Jangan las4k sangat, kandungan masih baru

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira melihat kebahagiaan Madammu ketika ini. Dalam pada itu, ramai yang mengambil peluang tersebut untuk mendoakan semoga urusan kehamilan usahawan berkenaan berjalan dengan lancar serta dipermudahkan.

Kredit: TikTok

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *