‘Melaka Tahan M4ki Tapi Tak Ada GTR’ – Did4kwa ‘Koy4k’ Dengan Netizen, Adam Shahz Kent4l Dengan Komen Ped4s

Pelakon Adam Shahz dikec4m tervk oleh netizen sejak bermula kemelvt ‘nafkah’ dengan bekas isteri, Fatin Afeefa yang juga merupakan aktres dan penyanyi.

Orang Melaka tahan m4ki

Terbaharu, Adam menek4nkan dia tidak terkes4n dengan komen-komen yang menghent4m selain memilih untuk menghiraukan ‘mulut ped4s’ netizen.

Ketika siaran langsung di TikTok, Adam, 41, berkata dia lebih selesa mendiamkan diri dan dalam masa sama mengumpul bvkti untuk dibawa ke m4hkamah.

Orang Melaka memang tahan m4ki? (gelak) Adoi.. Biar la orang nak m4ki. Kita senang ja. Sebab kalau cakap apa-apa pun orang memang tak akan percaya.

Jadi, lebih baik diam dan buat tak tahu. Yang penting sementara itu, kumpul bukti yang ada kemudian submit. Tak payah pening-pening.

Jangan terus hukvm

Pemilik nama Shah Azli Abdol Ghani turut mengingatkan netizen untuk tidak terus menghvkum selagi belum terb0ngkar kebenaran.

Macam korang (netizen) pun tak payah judge (hukvm) sesiapa. Saya tak cakap saya betul atau pihak sana betul. Mungkin ada salah saya, mungkin juga ada salah pihak sana.

Tak payah! Nanti korang g4duh sesama sendiri, buat apa.

Hasil pemerhatian, rata-rata pengguna media sosial mendes4k, menjadi batu ap1 dan meluahkan rasa m4rah di ruangan komen.

Ada juga dilihat sengaja bertanya bila pelakon siri drama Juvana akan mengikut jejak langkah Fatin yang sudah mempunyai pengganti teman hidup.

Fatin dah kaya dan cantik.

Dia tak baca komen yang cakap pasal Fatin.

Melaka tahan m4ki tapi tak ada GTR.

Dia acah-acah baca komen yang murni saja. Walhal mendap kat dalam (hati).

Dia dah koy4k.

Hek eleh dia yang mula dulu lepastu nak diam.

Untuk rekod, Adam dan Fatin mendirikan rumah tangga pada tahun 21 Disember 2013 namun disahkan bercer4i pada 30 Mei 2017.

Sumber: TikTok @adamshahz30

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *