Bekas isteri dedah masih dig4nggu PU Abu- “Tadi dia bawah hot3l saya”

Bekas isteri PU Abu, Hana Azraa mendedahkan dia dan keluarga masih dig4nggu oleh bekas suaminya, pencetus ummah (PU) Abu.

Menerusi IG story Hana, dia memaklumkan sudah hil4ng kes4baran apabila bekas suaminya itu telah meng4nggu ahli keluarganya dengan menghantar mesej kepada kakaknya.

Jelasnya, dia meluahkan rasa pel1k mengapa PU Abu masih mencari ‘p4sal’ meskipun sudah bahagia bersama isterinya dan dia meneg4skan tidak teragak-agak untuk mendedahkan sisi bvruk dan rahsianya kepada umum jika dia terus melakukan g4ngguan.

“Dia tangkap layar bos gambar saya dengan….Kemudian hantar dekat mak saya. Dalam Instagram dia bukan main jul4ng bidadari syurga dia. Tapi kehidupan sebenar masih lagi k4cau saya dan keluarga.
“Cukup-cukup lah g4nggu mak saya. Rasanya macam dah bahagia sangat kan? Kenapa perlu k4cau mak saya! Berhenti lah sebelum saya buka semua cerita sebenar, s4bar saya ada hadnya.
“Kes1an isteri awak,. Awak dah gunakan dia dekat media sosial. Tapi hakikat sebenar awak k4cau habis keluarga saya. Talak tiga dah Abu Sufyan, sudah la. angkah ke hadapan!” ujarnya.

Bukan itu sahaja, rupanya Hana sudah lama mer4hsiakan perkara tersebut kepada umum dan dia terpaksa mendedahkan kepada umum kerana tindakan PU Abu sudah mel4mpaui batas.

Katanya, bekas suaminya itu telah mempergunakan adiknya dan ber4ni hadir ke h0tel yang didiami Hana pada ketika ini.

Sumber: Instagram @hanaaazraa

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *