Erin Malek Dikvtuk Hod0h Tak Pakai Tudung

Baru-baru ini, pelakon Erin Malek ada memuat naik gambarnya bercuti bersama keluarganya di Singapura menjadi perhatian ramai.

Menerusi beberapa keping gambar yang dikongsikan, pelakon Tentang Bulan itu dilihat hanya memakai topi namun tidak bertudung.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erin ? (@erinmalek94)

Gambar tersebut yang turut tular di media sosial itu ternyata mengvndang kec4man netizen yang mend4kwa pelakon itu seakan mempersend4kan agama.

Menerusi komen di Facebook, ada yang mend4kwa pelakon itu membuka tudung jika ke luar negara. Malah, ada netizen mend4kwa pelakon itu sememangnya on off memakai tudung apabila dilihat memakai topi apabila bercuti dan bersukan.

Tidak kurang juga ada yang meninggalkan komen s1ndiran bertanyakan adakah tudungnya hilang ketika menaiki kapal terbang ke sana. Lebih ped4s, ada yang mengvtuk pelakon itu tidak cantik apabila tidak memakai tudung.

Bukan kali pertama perkara ini hangat diperkatakan, pada September lalu, Erin ada memuat naik gambar tidak memakai tudung dan dilihat hanya menyarung topi ketika bercuti ke Korea.

 

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *