Adam Shahz nafi ‘g1la bay4ng’, tak kisah kalau bekas isteri nak kahwin lagi

Nampaknya perseteruan antara Adam Shahz dan bekas isterinya, Fatin Afeefa masih lagi berlarutan berikutan kenyataan balas daripada pelakon lelaki itu berhubung dakwaan dia tidak move on dengan perkahwinan terdahulu.

Fatin Afeefa nak berhenti berlakon

Hal ini susulan kenyataan daripada Fatin Afeefa yang ingin berhenti daripada industri seni dan mengaitkan nama Adam sebagai punca dia bertindak sedemikian.

@skinmeticshq

Fatin Afeefa dah tak nak menyanyi n berlakon ? nak part 3?

♬ original sound – skinmeticshq

Nafi ‘g1la bay4ng’

Disebabkan itu, pelakon drama Juvana terbabit men4fikan d4kwaan bahawa dia menjadi pvnca bekas isterinya mengambil tind4kan sedemikian serta sama sekali tidak cembvru dengan kehidupan selebriti berkenaan.

Hal tersebut dimaklumkan menerusi Gempak dan dia tidak mahu mengulas lanjut tentang hal tersebut memandangkan mereka tidak pernah berhubung antara satu sama lain.

“Bila masa pula saya suruh dia berhenti berlakon? (ketawa) Dia sendiri cakap tak pernah berhubung dengan saya. Macam mana kata saya suruh dia berhenti berlakon?
“Saya menegaskan tak pernah suruh dia berhenti berlakon! Kalau dia kata ada bukti, ala bosan dengan benda macam ini. Saya pun dah tak nak komen apaapa, rasa dah tak perlu,” katanya.

Fatin dah 10 bulan tak ambil job berlakon

Terdahulu, Fatin Afeefa ada menyatakan yang dia sudah 10 bulan tidak mengambil tawaran dalam bidang seni dan hanya fokus kepada perniagaan yang sedang diusahakan.

Dia juga membuat live di TikTok dengan menangis tersedu-sedu meluahkan apa yang dirasai ketika itu.

Tak kisah kalau bekas isteri nak kahwin

Mengulas lanjut berkenaan dakwaan ‘gila bayang’, Adam memaklumkan yang dia sama sekali tidak kisah andai bekas isterinya ingin mendirikan rumah tangga kerana baru-baru ini Fatin sendiri ada menghantar mesej meminta sijil cerai daripadanya.

“Baru ini, dia ada mesej cara baik minta sijil cerai. Selama ini, dia mesej marah-marah, ada saja tak kena tetiba. Saya permudahkan urusan dia.
“Dekat mana saya cemburu? Itu kehidupan masing-masing, dah lima tahun pun (bercerai). Sekarang ini fasal anak saja, tak perlu nak isukan sampai macam ini.
“Saya tah heran dengan benda macam itu. Alhamdulillah saya masih bekerja. Selagi saya boleh bekerja, saya okey. Itu rezeki masing-masing. Allah takdirkan dia kaya, itu rezeki dia.
“Sedikit sebanyak dia membantu saya juga nanti. Anak itu kalau perlukan apaapa, dia mungkin boleh dahulukan,” ujarnya.

“Kalau dia jemput saya datang”

Tambahnya lagi, dia sendiri akan datang ke majlis perkahwinan pemilik nama sebenar Fatin Nur Afifah Shamsudin sekiranya mendapat jemputan.

“Lailahaillallah.. saya tak ada isu. Dia nak kahwin, kahwin la. Demi Allah! Orang ramai kata saya meroyan sebab dia nak kahwin. Kalau dia kahwin, dia jemput.. saya datang.
“Sebab dia mak kepada anak saya. Saya senang saja. Jangan merumitkan!” tegasnya.

Dalam pada itu, Adam turut akui yang kem3lut mel4nda mereka berdua telah menyebabkan dia sukar untuk bertemu dengan anaknya, Ivy Herra Sophia kerana pihak keluarga Fatin telah memberikan pelbagai alasan tiap kali dia ingin bertemu.

Oleh sebab itu, dia telah membuat keputusan untuk membuat tindakan mahk4mah namun enggan mended4hkannya dengan lebih lanjut.

Sumber: Gempak (Asyikin Mayudin)

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *