Tinggalkan ibu sedang ten4t sendirian di rumah demi pakwe, pvnca lelaki amvk?

Sejak semalam, tular sebuah video memaparkan seorang perempuan ditend4ng dan dit4mpar beberapa kali sebelum dilib4s selipar oleh seorang remaja lelaki sehingga mencetvskan kem4rahan ramai.

Ramai ber4ng termasuk selebriti!

Menerusi video tersebut, remaja lelaki berkenaan dilihat men4mpar muka perempuan terbabit beberapa kali sehingga tertol4k ke dinding. Malah, dia kemudiannya bert1ndak menyer4ng m4ngsa lagi dengan menend4ngnya sebelum bert1ndak men4mpar m4ngsa dengan selipar berkali-kali.

Perempuan terbabit dilihat men4ngis dan menger4ng kes4kitan dengan memeg4ng kepalanya di tepi dinding. Perbuatan tersebut sememangnya mengvndang ama4ah ramai termasuklah selebriti tempatan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)

Pol1s mohon kerjasama orang awam tampil beri maklumat

Malah, Ketua P0lis Daerah Kota Kinabalu, Asisten Komisioner Mohd Zaidi Abdullah meminta kerjasama dari semua pihak untuk tampil memberikan maklumat mengenai kejadian bagi memudahkan pihak p0lis menjalankan si4satan.

Sehingga kini, pihaknya masih belum menerima sebarang maklumat atau laporan mengenai kejadian itu sama ada ia benar-benar berlaku di Kota Kinabalu seperti didakwa ramai atau sebaliknya.

Lelaki tu ber4ng, adik tinggal ibu ten4t sendirian di rumah demi pakwe

Sementara itu, terdapat juga beberapa individu tampil menjelaskan kejadian sebenar berlaku disebabkan perempuan berkenaan meninggalkan ibunya yang sedang ten4t di rumah sendirian semata-mata mahu berjumpa dengan kekasih hatinya.

Disebabkan itulah, si abang bert1ndak sedemikian. Sekiranya benar, adalah tidak patut lelaki berkenaan memperlakukan sebegitu kepada adik perempuannya kerana terdapat banyak lagi cara untuk menegvr kes4lahan tersebut.

Sumber : Mstar

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami  juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *