“Kau Ni Tak Cukup Sus4hkan Aku Ya”, Nabil Fed Up Kena Tol4k Wheelchair Kak Lina

Sudah pun memasuki minggu yang ketujuh, rancangan ‘Gegar Vaganza 9’ semalam berlangsung jayanya di Auditorium Bandaraya Shah Alam (MBSA). Walau bagaimanapun, Tom yang membawakan lagu ‘Akhirnya Kini Pasti’ nyanyian asal Anita Sarawak ters1ngkir selepas mendapat markah paling rendah, 55.20%. Sementara itu, buat julung kalinya, Bob berjaya mer4mpas kedudukan pertama dengan markah 85.60%.

Alhamdulillah tak ser1us cuma jalan tu agak tak macam Miss World la dik

Sementara itu, ada beberapa kelainan turut berlaku semalam apabila kerusi juri Datuk Syafinaz Selamat digantikan dengan pelakon Marlia Musa kerana perlu menghadiri malam kemvncak ‘Anugerah Sri Angkasa 2022’ yang berlangsung pada waktu sama. Kak Lina pula selaku hos rancangan berkenaan pula tampil dengan berkerusi roda selepas lututnya ters3liuh ketika menjalani penggambaran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?SaraAzlan? (@iamellymazlein)

Cuba Haji tol4k sana sini…Eh kau ni tak cukup menyus4hkan aku ke?…Masa ada kaki kau lari sana lari sini

Tiada lagi mel0mpat dan menari dari kiri ke kanan pentas, pergerakan Kak Lina boleh dikatakan memang cukup terb4tas. Namun begitu, sempat lagi artis wanita tersebut meminta rakan pengacaranya Nabil Ahmad untuk bantu menol4k ke sana ke mari. Dengan nada bersel0roh, lelaki tersebut mengelvh kononnya tak habis-habis menyus4hkan.

@skyfly877 Tak pnh x klakar dorg berdua ni?? #gegarvaganza9minggu7 #nabil #gv9 #gv #foryoupage ♬ original sound – ??????877

Eh kau sc4m 1 Malaysia eh, tadi aku tol4k ke sana ke mari, rupanya kau boleh jalan

Namun cukup memb1mbangkan ketika Fuad baru sahaja menghabiskan persembahannya, Kak Lina malah sempat cuba berdiri untuk beri sokongan. Walau bagaimanapun, situasi tersebut tidak lama dengan keadaan kakinya yang masih terh1ncut-h1ncut sebelum minta untuk duduk di wheelchair kembali.

@skyfly877 Kaklina Kepomm buat hal lagi?? #gv9 #gegarvanza9minggu7 #nabil #kepom #foryoupage ♬ original sound – ??????877

Kredit: TikTok skyfly877 & Instagram iamellymazlein 

About admin

Check Also

Nanti dapat Pnyaklt? minta buat pmbedahan Netlzen tegvr berat badan, sekali Ini ayat Padu Almy nadia

Sejak akhir-akhir ini, netizen memberi perhatian kepada perubahan fizikal pelakon berbakat besar, Datin Almy Nadia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *