Adam Shahz n4fi tudvhan Fatin Afeefa, ada bvkti bay4r nafkah – “Orang m4ki saya”

Aktor Adam Shahz tampil menjelaskan berhubung tudvhan bekas isterinya, Fatin Afeefa yang mendakwa dia g4gal membayar nafkah selepas mereka berpis4h.

Menurut lap0ran mStar Online, aktor berusia 41 tahun itu menegaskan bahawa dia tidak pernah mengabaikan tanggungjawab malah mempunyai bvkti trans4ksi pemb4yaran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Shahz (@adamshahz)

“Saya ada semua transaksi pembayaran nafkah sebagai bvkti. Kalau ada yang hil4ng pun boleh pergi bank minta print semula. Tak wujud isu kononnya saya g4gal membayar nafkah,” katanya.

Adam berkata, tind4kan bekas isteri yang juga seorang aktres itu seolah-olah sekadar ingin meraih perhatian sehingga menyebabkan dirinya dikec4m orang ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFEEFA ? (@fatinafeefa)

“Benda ini tidak sepatutnya berlaku. Dia seolah-olah menjadikan saya bahan marketing dengan cerita kisah ini di media sosial sehingga ada orang yang m4ki saya.
“Apa yang cuba dia sembunyikan sehingga saya dijadikan sebagai ‘b3nteng’ untuk orang m4ki? Jangan seronok sangat bercakap kerana t4kut nanti ada perkara yang tidak sepatutnya terlepas,” ujarnya.

Enggan orang ramai menganggap dirinya menjadi pvnca, aktor filem Juvana itu mengg3sa Fatin menyelesaikan isu tersebut dengan tind4kan und4ng-und4ng.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Shahz (@adamshahz)

“Kalau ada cerita begini biasanya lelakilah yang akan nampak s4lah. Daripada cerita di media sosial lebih baik dia meng4du ke m4hkamah jika saya tidak bayar nafkah. Gunakan jalan yang betul.
“Apa yang dia buat beri kes4n kepada saya dan keluarga. Orang sekeliling mula bercakap tentang kisah lama kami.
“Sekarang orang sudah tahu bahawa saya bukan suami pertama. Dia sendiri yang buka kisah tersebut,” kongsinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFEEFA ? (@fatinafeefa)

Sementara itu, Adam turut memaklumkan bahawa dia sukar untuk bertemu anaknya sekali gus nekad bagi mendapatkan haknya sebagai seorang bapa.

“Hak penjagaan anak tidak diputvskan oleh m4hkamah dan kami setuju untuk melakukannya bersama. Sejak bercer4i anak kami tinggal bersama keluarga Fatin dan saya akan datang ambil apabila ingin berjumpa.
“Namun sejak dua minggu lalu saya sudah tidak bertemu anak. Katanya belajar di sekolah tahfiz dari pagi sehingga malam. Macam-macam alasan diberikan.
“Saya dah tak boleh berdiam. Selama ini asyik nak sorokkan kisah sebenar dan menjaga 4ib. Sebagai langkah awal…
“…saya akan buat tuntvtan di m4hkamah tentang hak penjagaan anak. Selebihnya saya belum boleh kongsi,” katanya lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFEEFA ? (@fatinafeefa)

Untuk rekod, Adam dan Fatin mendirikan rumah tangga pada 21 Disember 2013 namun bercer4i empat tahun selepas itu.

Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang anak perempuan Ivy Herra Sophia yang kini berusia tujuh tahun.

Sumber: mStar Online (Farol Hadi) , Instagram Adam Shahz & Fatin Afeefa

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami  juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *