Hidung makin cantik, Lana Nordin selesai jalani pembed4han di Korea Selatan

Tanpa berselindung, pelakon berbakat besar, Lana Nordin memberitahu dia kini baru selesai menjalani pembed4han pl4stik di bahagian hidung ketika berkunjung ke Seoul, Korea Selatan.

Menerusi hantaran dimuat naik semula di laman Youtube Selebriti Malaysia, Lana atau nama sebenarnya Mazlina Hasan Nordin memberitahu keadaan hidungnya kini tiada lagi bengk4k atau leb4m di bahagian wajahnya selepas hari ke-15.

“Hai, ini merupakan hari kelima belas selepas pembed4han, surprisely tak ada bengk4k dan leb4m di bahagian muka. Saya pun dah mula keluar berjalan di Seoul.

Selain itu, aktres berusia 42 tahun itu turut memberitahu dia tidak berasa pen1ng dan s4kit selepas dua minggu selesai menjalani pembed4han di bahagian hidung.

“Saya tak ada rasa pen1ng, atau s4kit di bahagian muka seperti mana di tanya. Anda boleh lihat sendiri, bengkak di bahagian muka saya sudah hilang, tak ada bengkak,”ujarnya.

Tambah Lana, dia akan membuka balutan tersebut dalam tempoh tujuh hari lagi. Difahamkan, Lana telah memadam semula hantaran tersebut di laman Instagram miliknya.

Terdahulu, Lana mengaku dia terpaksa menjalani pembed4han ‘rhinoplasty’ untuk membetulkan semula hidung yang telah seng3t akibat kem4langan sewaktu di bangku sekolah.

Lana juga mengatakan dia tidak pernah terfikir mengubah apa-apa di bahagian wajahnya meskipun dalam keadaan terpaksa. Sekarang, apa pula dah jadi ni? Mungkin dia ada sebab tersendiri membuatkan dia menjalani pembed4han plastik di bahagian hidung tersebut?

Sumber: Youtube Selebriti Malaysia

About admin

Check Also

Berpihak Kepada Yang Benar, Yusof Haslam Restu Isteri Jadi Pencelah

Pengarah Datuk Yusof Haslam memberi keizinan kepada isterinya, Datin Patimah Ismail untuk jadi pencelah dan saksi buat menantunya, Puteri Sarah dalam kes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *