Wanita biarkan budak lelaki kenc1ng depan kedai dikec4m -“Dah macam kucing!”

Sikap sesetengah individu yang tidak memik1rkan keselesaan orang lain sememangnya amat meny4kitkan h4ti. Mana tidaknya, per4ngai yang seharusnya tidak dil4zimi telah dilakukan dengan senang hati di khalayak ramai sehingga mengg4nggu masyarakat sekeliling.

Hal ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna Twitter apabila merakam tindakan seorang wanita yang membiarkan sahaja seorang kanak-kanak lelaki membvang air kecil di hadapan kedai.

Biarkan budak kenc1ng depan kedai

Video yang berdurasi 12 saat itu menunjukkan yang kanak-kanak tersebut membvka seluar dan membvang air kecil secara berdiri di l0ngkang hadapan kedai yang pastinya menjadi tumpuan orang ramai.

Dekat Taman Daya?

Menerusi ruangan komen ciapan yang dibuat oleh pengguna dikenali sebagai @yasminnadhiraaa itu, dia mengatakan kej4dian tersebut berlaku di hadapan Watson Taman Daya.

Ada juga netizen yang dapat meneka lokasi tersebut melihat daripada sekeliling dan juga individu yang bertindak sedemikian rupa.

Bukan orang tempatan mungkin

Dari kecil dah di4jar macam ni

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang meninggalkan maklum balas dengan menyel4r tindakan kurang bijak itu.

Mereka juga merasakan apa yang dilakukan oleh wanita tersebut dengan membiarkan sahaja kanak-kanak berkenaan membvang air di kawasan umum sangat keterlaluan kerana mencem4rkan persekitaran serta mer0sakkan kebersihan yang pasti sangat dijaga sebelum ini.

Ot4k letak dekat mana entah

Dah macam kucing tanda kawasan

Dah 2022 pun masih ada yang per4ngai macam ni

Kalau dah tak t4han pun, cari la tempat yang sesuai

Walau bagaimanapun, individu tersebut tidak dapat dipastikan sama ada warganegara tempatan ataupun orang luar kerana tiada keterangan di video berkenaan.

Tetapi ramai berpendapat yang rakyat Malaysia tidak akan melakukan perkara seperti itu memandangkan kita merupakan masyarakat yang sangat menjaga kebersihan.

Sumber: Twitter @yasminnadhiraaa

About admin

Check Also

Jod0h awal.. baru habis SPM, remaja bergelar isteri – “Semalam sek0lah, hari ni nikah”

Jodoh awal atau lewat, semuanya sudah ditetapkan Allah SWT sejak di Luh Mahfuz. Paling penting, masing-masing …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *