Semua yang ‘dal4m k4in’ disebut, ramai m4lu dengar TikToker bertudung menc4rut

Kehadiran ramai TikToker yang menyajikan pelbagai konten di aplikasi tersebut sememangnya berjaya melonjakkan nama sesetengah daripada mereka.

Ada diantara mereka telah berjaya menjadi founder produk, penyanyi, pelakon dan juga influencer hasil daripada populariti yang dikecapi menerusi aplikasi berkenaan.

Namun, ada juga yang telah bergelar ‘selebriti’ namun menunjukkan sikap yang kurang baik sehingga membuatkannya lebih ramai haters berbanding yang menyokong.

Yang dengar pula m4lu

Dalam satu perkongsian yang tular di Twitter, video seorang TikToker dikenali sebagai Ratu Farah Diva telah menjadi perdeb4tan ramai apabila sikapnya yang dikatakan kurang sopan dan tidak menunjukkan imej seperti seorang wanita muslimah.

Semua dalam kain disebutnya

Video yang peroleh dari TikTok Sugeh Resort itu menunjukkan Ratu sedang mencuba aktiviti ekstrem iaitu flying fox dengan mulutnya tidak henti-henti mengeluarkan c4rutan yang menyebut bahagian-bahagian privasi lelaki serta perempuan.

@sugehresort Jangan ikut macam @IG @ratu__tv ye mencarut naik flying fox #fyp #trending #percutian #sugehresort ♬ original sound – Sugeh Resort

Tindakan mengeluarkan kata-kata k0tor itu seperti sudah biasa diucapkan kerana terlihat begitu l4ncar sekali sehingga petugas yang ingin membantunya untuk memulakan aktiviti tidak mampu berbuat apa-apa.

Perkara terbabit telah mendapat perhatian ramai sehingga pelbagai kec4man diterima oleh TikToker berkenaan.

Tak pula pelat

Kebanyakan mereka memerli wanita berkenaan kerana dilihat langsung tidak pelat sedangkan sebelum ini dia mengaku dirinya sukar menyebut beberapa huruf.

Ada juga berasa melu4t mendengar semua yang diucapkan oleh TikToker itu memandangan langsung tidak ada perkara baik yang keluar dari mulutnya sedangkan berada dalam keadaan p4nik kerana ingin mencuba aktiviti ekstr3m.

Lancar sungguh menc4rut

Nampak sangat dah biasa sebut benda2 tu

Apa yang diucap tu sebenarnya dari hati

Abang yang nak explain pun terdiam dengar

Bayangkan kalau tu perkataan terakhir dia sebut sebelum ‘pergi’

Sumber: TikTok @sugehresort, Twitter @MALAYSIAVIRALL

About admin

Check Also

“Ingat Elfira Loy Tadi” – Ratu Farah Disolek Oleh Alha Alfa, Ramai ‘Offer’ Nak Masuk Meminang

Pensohor media sosial, Ratu Farah hari ini menjadi tumpuan warga maya apabila dia dikatakan berseri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *