Tak review sampai kesudah, Norreen Iman ditvduh ‘sc4m’ duit sejak tahun 2018?

Tiada angin tiada r1but, nama personaliti media sosial Norreen Iman menjadi bualan ramai apabila didakwa tidak melangsaikan tugas dan am4nah seperti mana dijanjikan.

Menerusi pendedahan di laman Twitter, seorang pengguna mendakwa Norreen menerima bay4ran sebanyak RM80 untuk membuat review. Bagaimanapun, Norreen dikatakan tidak berbuat sedemikian.

“Pernah bay4r RM80 pada Norreen, tapi dia tak review sampai kesudah,”dedah pengguna tersebut.

Difahamkan, individu berkenaan membalas ciapan seorang pengguna meluahkan kek3cewaan dengan segelintir personaliti media sosial  apabila mereka tidak membuat review walaupun sudah dibayar.

Kalau betul terlvpa, pulang balik dvit tu

Pendedahan itu mendapat pelbagai reaksi di mana ada netizen tidak percaya Norreen sanggup bertindak sedemikian. Netizen juga berharap agar Norreen memulangkan semula wang yang dibayar oleh individu berkenaan memandangkan dia tidak membuat sebarang review seperti dijanjikan.

Lama g1la pend4m dari 2018

Netizen juga terk3jut apabila mendapat tahu Norreen sudah lama berbuat sedemikian selain mengaitkan dengan kekayaan dimiliki.

Burvknya per4ngai

Tidak kurang juga ada yang berpendapat tindakan Norreen mengabaikan tugas review barang klien adalah sangat tidak bagus selain cara balas juga tidak ber4dab.

Yang RM80 dah m4rah, aku review kat RM550 rasa beng4ng..

Pad4nlah kena t1pu masa pergi Thailand

Selain itu, ada juga meluahkan rasa tidak pelik sekiranya Norreen kena ‘sc4m’ sewaktu bercuti di Thailand tempoh lalu memandangkan dia juga pernah men1pu seseorang bagi kelangsungan hidup.

Terdahulu, pemilik nama Norreen Iman Abdullah mengundang kekec0han apabila secara tidak sengaja termakan perut b4b1 ketika bercuti di London.

Sumber: Twitter 

About admin

Check Also

“Takvt Hil4ng Imej ‘Isteri Teran1aya’..” – Syamsul Buat Surat Terbuka, Dakw4 PS Bersungguh Suruh T4rik K3s Nusyuz

Tengah pagi semalam, pengarah Syamsul Yusof dilihat memuat naik satu surat terbuka buat isteri pertamanya, Puteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *